Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Kropp Looks Makeup Øyne Parfyme

Edie Campbells festtips er bare helt geniale

on
13. desember 2016

I februar fikk jeg sjansen til å intervjue supermodellen Edie Campbell! En herlig, over gjennomsnittet avslappet, typisk engelsk jente med en attitude som er så kul og rocka at jeg rent blir misunnelig. Hvorfor tenkte ikke jeg på at jeg skulle være så hinsides kul da jeg var 25? Det ble jo ingen overraskelse at hennes forbilder er Patty Smith, Janis Joplin og David Bowie. Faktisk gjettet jeg på David Bowie før hun sa det!

Hun har en imponerende karriere! I tillegg til å ha vist det aller siste på catwalk for store designerhus som Chanel, Stella McCartney og Kenzo har hun prydet forsiden på verdens viktigste motemagasiner og frontet kjente varemerker.

Nå ser du henne på H&M-reklamene, men jeg møtte henne i forbindelse med YSLs lansering av parfymen Black Opium Nuit Blanche som faktisk er en festparfyme av rang! Nuit Blanche betyr nemlig å feste til så langt på natt at det begynner å lysne til dag igjen!

EDIES FESTTIPS

Edie sier ikke nei takk til en fest, og hun elsker å henge ute sammen med vennene sine. Så å få henne til å røpe sine beste festtips var ikke vanskelig. De er egentlig ganske så innlysende og enkle, men til gjengjeld veldig bra for de handler ikke bare om sminke eller hår. Hennes første tips ble sagt veldig spøkefullt, så hvor ofte og hvor mye hun bruker av dette er jeg litt usikker på. Men et bra festtriks er det uansett!

– I cover myself in glitter, but the horrible side effect is that I have a floss of glitter on my teeth the morning after!

Utover å bruke glitter liker hun å sote øynene i svart og brunt og ta på en splasj med favorittparfymen i nakken. Dessuten skal man danse masse og være sammen med de som ler mye. Hun mener nemlig at de som smiler og er glade er de vakreste, og det kan jeg si meg enig i!

  • Favorittdrink: Tom Collin med vodka, ikke gin, for du føler deg fin dagen etter også!
  • Favoritt festbyer: London og Paris
  • Tro det eller ei, men beste bar er visstnok på et hotell i Ålesund!
  • Beste dagen der på-triks: Drikk masse vann og bruk isbiter på øynene.

NB! Jeg fikk sjansen til å intervjue Edie Campbell gjennom YSL og L´Oréal Norge. Turen var sponset i sin helhet med fly, hotell og mat i forbindelse med lansering av ny kosmetikk, hudpleie og parfyme.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT