Ansikt,  Behandlinger,  Hudpleie

Se før og etter: Ansiktsløft med massasje

Jeg utfører ansiktsmassasje på meg selv hver eneste dag! Det har jeg gjort i mange år! Hver gang jeg renser huden og smører på de ulike serumene og kremene masserer jeg ansiktet i visse bevegelser, i stedet for å bruke hendene i store flater for å få vask og påføring rask unna.

I ansiktet er det nemlig mange lymfeganger som kan frakte avfallsstoffer som gjør huden grå og overflødig væske som gjør ansiktet pløsete bort og videre ut i urinen din. I tillegg øker blodsirkulasjonen som fører til at cellene jobber bedre og at næringen i kroppen tas bedre opp. Men dette må du hjelpe til med litt selv.

Du får altså en friskere hud, fastere hud, et mindre hovent ansikt og mer konturerte kinnbein, i tillegg til at hudpleien din fungerer 10 ganger bedre.

Hvordan jeg utfører min daglige massasje ser du HER!

Men det jeg skal skrive om nå er hakke gvassere. For det er den massasjen du ikke klarer å gjøre på deg selv, men som det må en terapeut til! Jeg har fått utført flere typer ansiktsmassasjer som er utviklet at de ulike merkene, men de to jeg omtaler i denne saken er virkelig noe helt utenom de andre.

De er utviklet at henholdsvis Biologique Recherche og Thalgo. De regelrett løfter musklene i ansiktet ditt på plass i tillegg til at rynkene minimeres. De er litt ulike i form. Thalgo oppleves som en intens treningsøkt, mens BR er mer som en yoga for viderekommende.

Det er nemlig slik at musklene i ansiktet er festet til huden din, i motsetning til resten av kroppen der musklene er festet til skjelettet. Så når muskelen sagger faller huden med!

På bildet over ser du resultatet etter en behandling med BR. Legg merke til linjene rundt øynene, de markerte kragebeina og plasseringen av bryn og kinnbein. Jeg har dessverre ikke før og etterbilder på Thalgo siden vi ikke oppdaget at kamera ikke utløste seg.

BIOLOGIQUE RECHERCHE

BR er et fransk, særegent merke med 40-års historie der kunnskapen til en biolog, en fysioterapeut og en lege møtes. Alt utvikles på egne laboratorier. Massasjen er altså en essensiell del av deres filosofi, og hvert produkt har sin helt egne påføringsteknikk. På min Instagram kan du se flere videosnutter som viser hvordan terapeuten jobber med ansiktet mitt.

Jeg har fått utført behandlingen på Elite Helse Medispa i Oslo!

Terapeuten tar blant annet tak under muskelen og masserer den oppover. I tillegg dreneres ansiktet. Summen av dette gir et mer konturert ansikt.Etter behandling føler du deg både avslappet og oppkvikket på en gang.

På bildene i karusellen ser du at jeg får på plaster. Det er strips med hyaluronsyre som legge på huden i noen sekunder rett på linjene. Effekten er AMAZING!

Kjapt om produktene! Ingrediensene er kaldpressede oljer og essenser fra planter. De er allikevel høyteknologiske og svært effektive. De dufter det de er laget av, på godt og vondt! Essensene er tyntflytende og skal legges lag på lag på lag, og ikke nødvendigvis på samme sted. Rens og eksfoliering er helt essensielt i den daglige rutinen.

THALGO

Thalgo er et merke jeg har kjent til i mange år, og som jeg har stor respekt for. Jeg har tilgode å ikke like et produkt! De smelter helt fantastisk inn i huden, og de bare funker. Duftopplevelsen er en del av produktene, og de er helt nydelige!

Merket ble grunnlagt av en farmasøyt for over 50 år siden. Ekspertisen deres er marine beauty med alger og annet gull fra havet. De tenker helhetlig der skjønnheten kommer innenfra med kosttilskudd, via produkter og selvfølgelig via massasje.

De har flere massasjer, men for noen år siden fikk jeg muligheten til å teste deres facelift massasje i en kur på 10 ganger over 3 uker. Fy søren! Den gang jobbet jeg i KK som samarbeider med Dagbladet.

Jeg fikk utført massasjen hos Thalgo i Norge.

Effekten var så stor at før- og etterbildene kom på nettsiden til Dagbladet.

I starten er behandlingen ikke behagelig i det hele tatt. Det er faktisk ganske vondt. Akkurat som om du skal trene for første gang på flere år. Du vil også oppleve at du er skikkelig støl i muskulaturen. Etter hvert er behandlingen behagelig. Etter massasjen får du en svært fuktighetsgivende og beroligende maske.

Effekten er at ansiktet bokstavlig talt er løftet opp på plass, huden har en helt annen farge, rynkene og linjene er mye mindre fremtredende. Bildene jeg viser her er etter en behandling. Se hvor smooth huden er!

På min instagram kan du se videoer av massasjen!

Legg igjen et svar