Bli ny,  Frisyrer,  Hår,  Looks,  Makeup

Lyst på en ny stil? Se før og etter på disse herlige damene!

Jeg holder egentlig på med å lage meg en “skrytebok”, og om ikke lenge så er den ferdig. En type jobb jeg har gjort en del av oppgjennom er Bli Ny. Mens jeg jobbet i KK gjorde jeg veldig mange nye over flere år, mens de tre siste årene har jeg gjort flotte damer til – etter min mening – en enda bedre utgave av seg selv.

Det handler som regel om å komme ut av tralten man alltid går i og få ny inspirasjon til å finne en ny type stil. Det er noen andre enn de som kjenner deg eller har klippet deg “bestandig” som ser deg i et annet lys, og som tørr å si til deg hva du egentlig må gjøre med hud, hår, sminke og klær.

Her er i alle fall et knippe damer som har fått en litt ny vri på stilen sin. Kanskje du vil at jeg skal hjelpe deg også? Jeg gjør private oppdrag!

Foto: Yvonne Wilhelmsen

Legg igjen et svar