Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Bli ny Frisyrer Hår Looks Makeup

Lyst på en ny stil? Se før og etter på disse herlige damene!

on
8. august 2019

Jeg holder egentlig på med å lage meg en “skrytebok”, og om ikke lenge så er den ferdig. En type jobb jeg har gjort en del av oppgjennom er Bli Ny. Mens jeg jobbet i KK gjorde jeg veldig mange nye over flere år, mens de tre siste årene har jeg gjort flotte damer til – etter min mening – en enda bedre utgave av seg selv.

Det handler som regel om å komme ut av tralten man alltid går i og få ny inspirasjon til å finne en ny type stil. Det er noen andre enn de som kjenner deg eller har klippet deg “bestandig” som ser deg i et annet lys, og som tørr å si til deg hva du egentlig må gjøre med hud, hår, sminke og klær.

Her er i alle fall et knippe damer som har fått en litt ny vri på stilen sin. Kanskje du vil at jeg skal hjelpe deg også? Jeg gjør private oppdrag!

Foto: Yvonne Wilhelmsen

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT