Ansikt,  Hudpleie

Massasjen som gjør at du både ser og føler deg mindre trøtt om morgenen!

For en uke siden la jeg ut en sak om 5 vaner som holder huden ung etter fylte 25. Tipsene fikk jeg av en herlig hudterapeut som jobber på The Red Door i New York. Hun startet behandlingene på meg med å gi meg 10 minutter med ansiktsmassasje. Massasjeteknikken var utviklet at Elizabeth Arden selv for mange tiår siden, men den er like effektiv den dag i dag. Hele saken kan du lese HER!

I saken skriver jeg også at jeg masserer ansiktet mitt selv hver morgen, og etter min erfaring kan man nærmest massere ansiktet på plass igjen. I alle fall veldig godt på vei! Jeg gjør massasjen når jeg renser huden i dusjen, og så gjør jeg massasjen for hvert produkt jeg påfører.

Jeg fikk et spørsmål etterpå om jeg kunne vise hvordan jeg masserer ansiktet mitt om morgenen, og det ser du i videoen under. Jeg lover at det hjelper utrolig mye! Den er ikke helt den samme som Arden sin, for det er det kun terapeuter som klarer å utføre!

I filmsnutten under masserer jeg kun med den ene kremen, men jeg tipper at jeg totalt bruker 5 minutter på øyekrem, serum og ansiktskrem. Et tips til når du ser sliten ut på morgenen er å skrubbe huden. Det gir alltid ekstra med sirkulasjon i huden.

En siste ting, og det er at du må drikke mer vann slik at lymfekjertler og -ganger blir skylt godt for avfallsstoffer og væske som er med på å gjøre ansiktet og øynene hovne, og faktisk er med på at du føler deg sliten og trøtt!

Legg igjen et svar