Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Massasjen som gjør at du både ser og føler deg mindre trøtt om morgenen!

on
17. juli 2018

For en uke siden la jeg ut en sak om 5 vaner som holder huden ung etter fylte 25. Tipsene fikk jeg av en herlig hudterapeut som jobber på The Red Door i New York. Hun startet behandlingene på meg med å gi meg 10 minutter med ansiktsmassasje. Massasjeteknikken var utviklet at Elizabeth Arden selv for mange tiår siden, men den er like effektiv den dag i dag. Hele saken kan du lese HER!

I saken skriver jeg også at jeg masserer ansiktet mitt selv hver morgen, og etter min erfaring kan man nærmest massere ansiktet på plass igjen. I alle fall veldig godt på vei! Jeg gjør massasjen når jeg renser huden i dusjen, og så gjør jeg massasjen for hvert produkt jeg påfører.

Jeg fikk et spørsmål etterpå om jeg kunne vise hvordan jeg masserer ansiktet mitt om morgenen, og det ser du i videoen under. Jeg lover at det hjelper utrolig mye! Den er ikke helt den samme som Arden sin, for det er det kun terapeuter som klarer å utføre!

I filmsnutten under masserer jeg kun med den ene kremen, men jeg tipper at jeg totalt bruker 5 minutter på øyekrem, serum og ansiktskrem. Et tips til når du ser sliten ut på morgenen er å skrubbe huden. Det gir alltid ekstra med sirkulasjon i huden.

En siste ting, og det er at du må drikke mer vann slik at lymfekjertler og -ganger blir skylt godt for avfallsstoffer og væske som er med på å gjøre ansiktet og øynene hovne, og faktisk er med på at du føler deg sliten og trøtt!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT