Ansikt,  Kropp,  Makeup

Energisk boost til vårfølelsen!

Jeg er av den typen som bruker dufter og produkter til å booste en go´følelse, og akkurat nå er det våren jeg ønsker å omfavne! Jeg virkelig gleder meg til å kjenne varmen på kroppen, kjenne duften av ny jord, spirende blomster og friske skudd fra trærne!

Vinteren for meg har egentlig vært ganske så fargeløs, og mange av produktene jeg har brukt har var duftfrie. Jeg bruker selvfølgelig parfymer og sjampoer som lukter god, men nå vil jeg ha noe helt annet!

Duftene må gi meg nye impulser, og de må minne meg om sommer. Dessuten higer jeg etter farger! Jeg har akkurat kjøpt en bukett med ranunkler, og jeg elsker fargekicket de gir meg! Det samme er det med sminken, kropps- og hudpleieproduktene! Jeg simpelthen dras mot knæsje farger! Jeg trenger den energien farger gir skikkelig, for vinteren har vært så vakkert hvit så altfor lenge!

Her er noen vårfavoritter akkurat nå som jeg er sikker på at du vil digge!

  • Being by Santuary, Chilli Mango & Tonka Bean Body Scrub: Er det egentlig så mye mer å si? Se på den mangofargen! Selv om du vanligvis er dårlig på skrubbing av huden får du lyst til å bruke denne! Det er også tid for å skrubbe bort vinterhuden, for snart skal du vise frem bare legger og armer igjen!
  • Elizabeth Arden, Cool Glow Cheek Tint I fargen Coral Daze er en vannbasert gelrouge som du kan påføre med fingrene! Jeg elsker den, og bruker den hele tiden om dagen! At den er kald i det den kommer på huden, synes jeg er en litt ekstra kul og deilig effekt!
  • Ormonde Jayne, Ambre Royal skrev jeg om i forrige post også! Det er en varm, men allikevel frisk amberduft som jeg synes er deilig akkurat nå! Litt eksotisk, men allikevel på en måte klassisk. Du kan lese mer om den HER!
  • Ole Henriksen, Banana Bright Eye Crème er en oppfriskende øyekrem med en anelse skinn i, og som dufter veldig, veldig godt. Skinnet kommer fra bananpulver! Den gir faktisk øyeblikkelig, og er derfor helt super på morgenen!
  • Being by Sanctuary, Water Lotus & Pomelo Body Mist! Sommer på spray! Deilig og forfriskende, og dufter sommer og sol uten å være søt! Den er ment for kroppen, men spray den gjerne over hodet ditt slik at du kjenner duften i håret!
  • Akkurat nå er rosa min favorittfarge på leppene! The Body Shop, Acai, Blueberry & Dragon Fruit Lip Juicer har en nydelig rosafarge SOM DU KAN SE HVORDAN SER UT HER! I tillegg smaker den godt, lukter godt og gjør godt!
  • Orly Breathable er farge og pleie i ett! Akkurat denne er egentlig ren pleie med gjennomsiktig farge! Tre lag med den gir en nydelig finish til neglene. Men jeg har også funnet ut at et lag med denne oppå nude lakk gir en nydelig iskremrosa farge.

Legg igjen et svar