Annonse,  Ansikt,  Lepper

Myke vinterlepper

Jeg vet at mange sliter med tørre og såre lepper om dagen. Om jeg ikke passer på, gjør jeg også det! Det skal nemlig veldig lite til, og det har rett og slett med hvordan leppene dine er bygd opp. Huden på leppene er cirka en tredjedel tynnere enn i resten av ansiktet, og de har hverken svettekjertler som regulerer varme eller talgkjertler beskytter mot omgivelsene vi oppholder oss i.

Rødfargen på leppene kommer forresten av at huden er så tynn slik at blodårene synes igjennom.

Det er jo naturlig fuktighet inne i leppene, men siden de hverken er tette eller har beskyttende fett som holder fuktigheten på plass på innsiden, fordamper fuktigheten ut av leppene når lufta er tørr. Det er da leppene føles tørre og kan skrumpe litt inn. Både kulde ute og fyring inne gir tørr luft. Siden vi er inne i en slik periode, er det nå og fremover noen måneder at leppene våre er på det tørreste. 

Med mindre vi hjelper dem litt!

PCA Skin har to type leppeprodukter som er veldig gode på hver sin måte. På bildene har jeg på Peptide Lip Therapy som pleier leppene over tid, og det anbefales at du påfører den som en behandling to ganger daglig. Hyaluronic Acid Lip Booster gir umiddelbar plumpingeffekt, i tillegg til at den selvfølgelig også pleier over tid. Effekten av den (må ses!) ser du på min Instagram @beautybytone Den er langt blankere enn den første.

Ut desember får du forresten 25% avslag på Hyaluronic Acid Lip Booster! 

Jeg skal love deg at det er forskjell på produkter for leppene! Du får rene, gode pomader basert på bivoks og sheasmør til en god penge, men utover det er det som regel en sammenheng mellom pris og hvordan produktet oppfører seg på leppene. Om vann står først i innholdsfortegnelsen kan produktet virke mot sin hensikt, og både gjøre leppene tørrere og gi frostskader.

HYALURONIC ACID LIP BOOSTER

I forberedelsen på å gjøre et før- og etterbilde på Hyaluronic Acid Lip Booster, som du ser på instagrammen min, slet jeg faktisk litt. For jeg hadde den på (avhengighetsskapende på grunn av effekten) og ville tørke den av.

Problemet er at produktet trekker så godt ned i huden at plumpingeffekten fortsatt var der, i tillegg til at leppene niholder på fuktigheten. Du trenger liksom kun en påføring, og så holder den mer eller mindre hele dagen!

Hvorfor det er slik er fordi produktet inneholde Ultra Filling SpheresTM – en ingrediensblanding med to ekstreme fuktbindere, nemlig hyaluronsyresalt og konjakrot. De binder til seg vannet som er i huden, og hyaluronsyresalt har evnen til å binde 1000 ganger sin egenvekt. Dessuten er molekylene så små at de trenger lengre ned i huden, og når de først kommer i kontakt med vann, svulmer de og trekker fuktighet fra nedre hudlag til de øvre hudlagene i leppene. Dette skaper en øyeblikkelig plumping-effekt.

I tillegg inneholder Hyaluronic Acid Lip Booster peptider, vitamin E og planteekstrakter som øker produksjonen av kollagen, øker naturlig volum på sikt og reduserer fine linjer og rynker.

PEPTIDE LIP THERAPY

Peptide Lip Therapy er der i mot en mye mer behandlende krem for tørre og såre lepper. Men den er også ypperlig til å holde leppene unge fordi den hjelper til med å gjøre leppene elastiske, fyldige og  myke med noen velvalgte ingredienser. Det anbefales påføring hver morgen og kveld.

BMX-kompleks er en fuktighetsgivende blanding av tomat og bygg som de har utviklet selv.  Sheasmør gjør leppene myke og sørger for at fuktigheten ikke fordamper ut. Peptider har som oppgave å minimere fine linjer og rynker.

Legg igjen et svar