Annonse

Fra jobb til julebord

Jeg elsker flerbruks! De aller beste kjøpene jeg gjør er når jeg kan bruke plagget til fest og jobb, sommer og vinter. Jeg kunne nesten ha skrevet fra sommerferie til julebord i tittelen i stedet! Jeg er nemlig tilhenger av plagg jeg kan bruke året rundt, i stedet for kun til en sesong eller en anledning. Alle som kjenner meg har sett meg i samme kjole med sandaler til om sommeren og med strømpebukse og stiletter om vinteren.

Jeg elsker å pynte meg litt til hverdag også, og jeg er heldig som har en jobb der jeg kan gå med absolutt det jeg vil. Noen ganger er jeg veldig nedpå, mens andre ganger kunne jeg gått akkurat likedan på fest. Jeg bruker for eksempel smokingjakke i gull til jeans når jeg skal på jobb, og noen har sett meg i “julekjolen” med blonder og blomster fra i fjor med svarte sneakers til.

NEDERST FINNER DU LINKER TIL NETTBUTIKKEN KLINGEL.NO DER DU FÅR KJØPT ALLE TINGENE JEG HAR MED I SAKEN.

Denne kjolen fra Amy Vermont er så utrolig fin! I tillegg har den en veldig god passform. Midjen sitter høyt oppe slik at du både kan ha fyldige hofter og en passe holden mage under, og allikevel skjule det. V-utrigningen passer alle med litt pupper, og ermene er såpass løse at du eventuelt skjuler litt fyldige armer. Den er også enkel å legge opp, om du skulle være litt kortere i beina – slik som meg.

Denne kjolen kan du definitivt gå med rett fra jobben til julebordet etterpå. Den har masse blomster, men siden fargene er såpass dype passer den perfekt til hverdags og fest på vinterhalvåret også. Om du sitter stille på et kontor kan man fort bli litt kald, og da er cardigan helt genialt å bruke. Dessuten blir den litt mer hverdagslig med en gang! Du kan også velge om du vil ha lang eller kort cardigan.

Jeg liker den også veldig godt når jeg kyter snoren i halsen i en sløyfe. Da blir den litt mer western med en gang, og da kunne jeg like gjerne style den med semskede boots brunt lærbelte til.

TILBEHØR. TIL FEST

Kjolen er mye i seg selv, og i visse anledninger kunne jeg absolutt brukt kjolen uten noe særlig med tilbehør til. Men nå er det julebord og festsesong, og da mener jeg at du bør trå litt ekstra til med blingen. Du trenger ikke bruke alt på en gang, og du kan godt variere litt. Men det blir ekstra fest når du trår til litt på tilbehøret.

Å bruke belter en en genial måte å dresse opp et antrekk på. Gå for gull og sølv til julebordet. Dette skinnbeltet er ganske enkelt, men på grunn av den metalliske overflaten lyser den virkelig opp antrekket.

Tips nummer to er å bruke store ringer. Bruk dem sammen eller varier med å bruke den hver for seg. Jeg har forelsket meg helt i slangeringen, for den er kul til jeans og en enkel genser også.

Øredobber er definitivt den enkleste måten å pimpe opp et antrekk på. Du kan til og med se mest pyntet ut av alle, selv om du går i jeans og bluse, så lenge du har et par store statementdobber i ørene. Disse lekker øredobbene finnes i både gylne og koksgrå, og har en såpass god pris at du kan kjøpe begge om du synes det er vanskelig å velge farge.

Se kjøpelenke nederst i saken!

Sist, men absolutt ikke minst, trenger du en veske til festantrekket ditt. Nå er det julebordstid, og da er det kult å kunne bruke noe som glitrer litt ekstra i vintermørket. Denne kule vesken har forskjellige farger på palettene på hver side. Den ene siden går i sølv, mens den andre siden er i gull. Dermed kan du bruke den til begge deler.

Klærne, vesken, beltet og smykkene jeg har på meg er fra Klingel.no, som er den nest største web-shopen i Tyskland. De har faktisk eksistert i Norge siden 2004, og har over 500 merker og et svært vidt spekter av størrelser og stiler i ulike prisklasser. Klingel har spesialisert seg på europeisk mote som fremhever hver kroppsforms unike skjønnhet, så her kan du også få kortere bukselengder eller bredere såler på skoene.

Jeg er spesielt imponert over utvalget de har av smykker. Her får du virkelig alt mulig, fra svært rimelige til de mest eksklusive. Jeg har også flere favorittplagg, spesielt innen kjoler og jakker.

Legg igjen et svar