Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Annonse

God hårdag med serum

on
16. april 2017

Jeg regner med at du har hatt en “Bad hair day”, eller en dårlig hårdag som jeg liker å kalle det, opp til flere ganger! Jeg har i alle fall hatt det mange ganger! Når jeg har en dårlig hårdag der håret over hodet ikke vil samarbeide med meg, er flatt og legger seg akkurat som det vil, så blir jeg så i dårlig humør. Aller helst vil jeg ikke gå ut av døra, men det ender som regel opp med at jeg setter bort håret med en spenne.

Nå ser du sikkert at jeg ikke har så mye hår å sette bort. Og selv om jeg oftest har hatt korte frisyrer så har jeg vel aldri hatt så kort hår som da jeg klipte meg sist. I det siste har jeg vurdert om jeg skal beholde det helt kort eller spare til litt lengre. Jeg har gått for det siste, fordi det gir meg noen flere muligheter stylingmessig og så slipper jeg å gå til frisøren så ofte.

Derfor vil jeg også at håret skal vokse ekstra fort, selv om det vokser i det tempo det vil. Men så er det slik at håret faktisk gror bedre og blir sterkere når vekstvilkårene forbedres. I tillegg kan hvilende hårsekker vekkes opp igjen slik at hårstrået begynner å gro igjen, og du  får faktisk mer hår.

Jeg vet jo også at mange sliter med tynt ammehår etter fødsel. Medisiner, sykdom og traumatiske opplevelser kan også føre til hårtap. Faktisk kan hårtap kun skyldes forandringer i kroppen uten at du hverken er syk eller at det feiler deg noe. Uansett føles det virkelig ikke greit når håret blir tynnere og livløst.

HÅRSERUM

Swiss Clinic Hair Renewal inneholder ingredienser som vekker opp disse hvilende hårsekkene som jeg nevne tidligere. Den kan ikke aktivere døde hårsekker, men kun de som har “sovnet” av ulike årsaker som for eksempel sterke hårprodukter. Du kan bruke serumet forebyggende slik jeg gjør for å holde hodebunnen sunn (og få håret til å gro raskere), eller når du opplever at håret har blitt tynnere.

Husk da at ingenting skjer over natten, og du skal bruke serumet hver dag i minst to måneder før du får resultater. Det anbefales faktisk at serumet skal brukes i fire måneder for best resultat.

Serumet er veldig enkelt å bruke. Du tar bare et par dråper på fingrene som du masserer inn i hodebunnen når håret er tørt, og lar det tørke et par minutter.

Om du har lyst til å prøve Swiss Clinic Hair Renewal Serum går du til denne linken her. Vil du kjøpe to på en gang går du til denne linken. Jeg er så heldig å kunne gi deg kr 200 i rabatt. Bruk rabattkoden HAIR200TS så betaler du kr 490 for et serum og kr 790 for to serum.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT