Annonse,  Ansikt,  Hudpleie

Mer energi til ansiktet? Ja, takk!

Føler du som meg at huden har vært litt sliten og gusten i det siste? Du vet, det er litt lenge siden sommerferien, og det du hadde igjen av overskudd og farge i ansiktet er som blåst bort. Stresset på jobben og på privaten har innhentet deg, og dessverre setter det sine spor på huden. De blå ringene under øynene blir jo bare tydeligere, og huden får et gustent drag over seg.

Det er ikke bare sykdom og stress som gjør at man mister glød i huden. Visste du for eksempel at alle digitale duppedingser du omgir deg med bidrar til å gjøre huden sliten og gusten? Man kaller det for Blue Invisible Light, eller blått lys.

Og selv om sola gir oss energi slik at vi blant annet føler oss glade, så gjør UV-strålene også skader på huden slik at du ser mer sliten ut i huden enn hva de egentlig trenger. Dessuten vet vi at overdreven soling fører til for tidlig aldring.

Skinovage Vitalizing fra Babor er en serie som passer helt perfekt om du føler at du trenger å få mer glød og energi i ansiktet. Den har selvfølgelig mange gode ingredienser som jobber med gløden i huden, men den har også en undervurdert duft og gode konsistenser som gir deg mental energi.

Serien har spesielt tre viktige ingredienser. Det første er Energy Plus-komplekset av ATP (energi til cellene), algin (som utvinnes fra tang og tare) og papayaekstrakt som hjelper cellene til å omdanne energi og til å fornye huden. Den regulerer også overhudens fuktighetsnivå.

Blue Light Protect Complex inneholder blant annet kakaopeptider, sakkarider og polyfenoler som motvirker frie radikaler og dermed beskytter huden mot UV-stråling og blått lys slik at huden i alle fall ikke eldes på grunn av det.

EpigenTech Power Peptide er den siste hovedingrediensen. Den bidrar til noe som kalles epigenetisk aldring. I dette tilfellet betyr det at cellene forandrer seg på grunn av negativ miljøpåvirkning. Peptider er signalstoffer som kommuniserer mellom cellene, og akkurat disse jobber med å holde cellene ungdommelige så lenge som mulig.

Kremene har også en siste bonus, og det er ultrafine mineralflak fra leire som gir en optisk illusjon av jevn og glødende hud. 

Aller først til kremene! Det kommer to varianter, en lettere og en som er ganske rik. Jeg har likt den lette varianten best helt til ganske nylig, både til dag og natt. Nå har jeg hatt noe forandringer i huden min, så nå i det siste har jeg likt den tykkere varianten best, både til dag og natt.

Det sier jo litt om hvordan huden faktisk kan forandre seg ganske mye på bare noen dager, og derfor synes jeg det er smart å ha to typer kremer slik at man kan tilpasse hudpleien til hudtilstanden ganske umiddelbart.

Skinovage Vitalizing Cream 5.1 er den letteste, men med ingrediensene som er nevnt over er kremen nærmest som en treningsøkt for huden. Men den har også veldig nærende oljer fra makademia og soya, samt vitamin E og B5. Den er helt vidunderlig å smøre på huden, og du får virkelig glød av den.

Skinovage Vitalizing Cream Rich 5.2 er såpass rik at jeg syntes den var altfor mye på kvelden også. Men i det siste har huden vært litt ekstra tørr, og da har faktisk denne kremen vært utrolig behagelig også på dagtid. Den inneholder deilige oljer fra soya, jojoba og sesam, i tillegg til sheasmør.

Et lite tips er å smøre et litt tykt lag på leppene når du skal sove. Det fungerer som en type maske.

Trenger du en boost? Skinovage Vitalizing Mask er glød på tube! Den inneholder de samme pleiende og beskyttende kompleksene som de andre produktene. I tillegg har den et ekstra gir som øker gløden i huden betraktelig. La den sitte på i cirka 15 minutter, og skyll av. Du kan bruke den som en kur et par ganger i uka over noen uker, eller du kan bruke den som en quick fix før en fest.

Jeg vil si at masken er helt perfekt for ALLE som ønsker litt ekstra glød til festen. Men du kan bruke den etter festen også, om du føler at du ser litt ekstra sliten ut.

En liten periode bodde Skinovage Vitalizing Eye Cream i vesken min. Jeg var nemlig forkjølet i mange uker, og siden kremen har en kjølende metalltupp var den også perfekt til å roe ned den varme huden rundt øynene med. Konsistensen er virkelig nydelig, og jeg har også prøvd den som maske ved å legge et tykt lag på huden. Det ga god effekt.

Ingrediensene er også helt perfekte for slitne og trøtte øyne. Den inneholder et kompleks av granateple, koffein, grønn te og probiotika (altså bare godsaker) som reduserer mørke ringer, poser under øynene og myker opp fine linjer. I tillegg har den denne optiske illusjonen som får huden til å se jevnere ut.

Dette er en serie jeg absolutt kan anbefale om du trenger å få mer glød til huden. Men produktene kan allikevel ikke trylle. Skal du få utbytte av kremene må du være flink med å rense huden din daglig, og du må også fjerne de døde hudcellene som er med på å gjøre huden din gusten med en eksfoliator (skrubb om du vil).

Legg igjen et svar