Annonse,  Ansikt,  Hudpleie

C-vitamin – den ultimate sommerkremen!

Jeg blir altså så glad når jeg ser meg rundt om dagen! Det spirer og gror, og trærne blir bare grønnere og mer frodige. Det gjør heller ikke noe at temperaturen har steget såpass at jeg kan gå med skjørt og bare legger.

Med sol og varme kommer det nye utfordringer med huden. Huden oppfører seg annerledes slik at blant annet porene åpner seg mye mer, og selvfølgelig blir mer mottakelig for ytre påvirkninger. Jeg har en hud som fort blir solbrent, og varmen i seg selv gjør at huden min blir litt rødere.

Om sommeren får vi andre vaner. Vi reiser mer, gjerne til steder med mer forurensing enn hva vi er vant med. Du kan tenke deg selv hva huden blir utsatt for midt i gryta i London eller New York en varm sommerdag. Vi elsker også strandferie der vi kan eksponere oss for solen absolutt hele dagen en uke eller to i strekk. Er det rart om huden blir en smule i ulage!

“Lønna” kan for eksempel være tørr hud, større porer, kviser, sensitiv hud, gusten farge (selv om du er gyllenbrun) og pigmenteringer. Det er jo ikke noe å rope hurra for det.

Heldigvis trenger det ikke bli sånn om du er føre var. Tar du godt vare på huden din og er flinke med både rens, skrubb, fukt og SPF vil du garantert ha en annen opplevelse av huden din når sommeren er på hell. Ja, jeg vet – det virker veldig lenge til!

Men jeg har et “hemmelig” triks til i ermet som får huden din til å stråle av sunnhet gjennom hele sommeren, og det er å bruke kremer med vitamin C! Jeg har en stund nå brukt C&E Strength Max fra PCA Skin som virkelig er helt suveren! Hvorfor skal jeg straks fortelle!

Jeg har skrevet om denne unike kremen tidligere – sammen med andre virkelig gode produkter fra PCA Skin. Det kan du lese om HER!

Vitamin C-krem er som et kinderegg, men i trepakning! Ja, jeg vil si at C&E Strength Max er et essensielt basisprodukt på lik linje med en rens som du kan bruke daglig hele året. Den er ekstra gunstig å bruke om sommeren, ja, jeg vil si at den er den ultimate sommerkremen!

Så hvorfor er den det? Kremen er med både vitamin A og E. Begge er helt essensielle, men jeg starter med den høye C.

VITAMIN C SINE EGENSKAPER

Det er en kraftig antioksidant! Her må jeg bare utdype litt ekstra fordi vitamin C er som en ekstra solbeskyttelse. Antioksidanter sørger for at huden din ikke oksiderer, noe som best kan illustreres med at et eple blir brunt og råtner eller at kobber irrer. Den sørger for at cellene dine holder seg unge ved å nøytralisere frie radikaler som du eksempelvis får fra forurensing og SOL!

Antioksidanten legger seg også som en paraply over cellene dine som et skjold – eller skal vi parasol! Bare det at den både beskytter mot “sommerfiender” som sol og forurensing gjør den til den ultimate sommerkremen! Men den gjør mer!

  • Reduserer fine linjer!
  • Jevner ut pigmentering og mørke flekker!
  • Den lysner huden slik at den blir klar – og ikke gusten!
  • Du får masse glød i huden.
  • Den forfiner teksturen i huden slik at den fremstår som jevnere.
  • Huden får mer fuktighet og den har en plumpingeffekt.
  • Huden blir generelt mykere.

Vitamin C sine egenskaper er velkjente, så du lurer nok på hvorfor det da ikke alltid har blitt brukt! Det er rett og slett fordi vitamin C i utgangspunktet er veldig ustabilt, og i kontakt med luft forsvinner den fort. Heldigvis har det blitt forsket frem måter å stabilisere det viltre vitaminet på!

C&E Strength Max er med hele 20% ren C-vitamin, noe som gjør den usedvanlig kraftfull. Joda, den svir litt i noen sekunder når den påføres huden, men etter noe tid svir det langt mindre.

I tillegg inneholder den vitamin E som også er en antioksidant, men som er best kjent for sin fuktgivende egenskap. Å forebygge uttørking etter blant annet soling og bading er nemlig også helt essensielt for å opprettholde en sunn og frisk hud når sommerferien er over!

Kort oppsummert så gir PCA Skin C&E Strength Max beskyttelse mot sol og forurensing, den tilfører huden fuktighet, den reduserer aldringstegn som rynker og pigmentering – som vi ofte får mer av etter ferien – og den gir huden mer glød. Helt perfekt å bruke under solkremen din!

Legg igjen et svar