Looks,  Makeup

Sommersminken som former ansiktet!

Jeg har prøvd med på å lage videosnutter på IGTV, og i dag har jeg lagt ut en liten sminkevideo. Jeg har testet ut noen nye produkter, men også brukt et par produkter som jeg bare elsker! Hvordan jeg faktisk sminker meg kan du se på min IGTV på Instagram!

Men jeg tenkte bare å si litt kort om hvorfor jeg bruker de ulike produktene slik at du skjønner sammenhengen. For det er faktisk en del. Det er faktisk slik at du skal bruke mange produkter, men lite av hver av dem, for å få et godt sminkeresultat!

Uansett hvor dyre sminkeproduktene er og hvor god du er til å legge øyeskyggen, så vil ikke sminkeresultatet bli noe særlig om ikke hudpleien er bra! Jeg har også testet ut litt nye produkter i det siste, og på bildet under ser du hvilke hudpleieprodukter jeg har under denne sminken.

Du får en liten forklaring av produktene på IGTV! 

Starter først med primer fra Dior Backstage som plumper opp huden og jevner ut hudstrukturen. Det gjør at sminken ellers sitter lengre og bedre.

Det samme gjør jeg på øyelokket. Her har primeren en annen effekt, nemlig å trekke til seg fuktigheten – ja, også jevne fargetonen og strukturen. Denne er fra Nars, og er litt utjevnende farge i seg.

Leppene blir penest når overflaten er så jevn som mulig. Jeg burde hatt med en leppeskrubb, men det glemte jeg. Men ved å påføre et pleiende serum på skorpefrie lepper får leppene en naturlig plump. Denne er fra Inika.

Så går jeg over huden med concealer. It Cosmetics Bye Bye Under Eyes er super å bruke i øyekroken (ikke for langt bortover mot rynkene), men på grunn av fargen fungerer den også på pigementflekkene jeg har på kjeven og i panna.

Digger Bareminerals sin foundation Complexion Rescue som er på stikk! Den har masse fukt og god dekkevne. Du kan også velge selv hvor god dekkevne du ønsker.

Babor sin Glow Stick er nydelig å legge på kinnbeina, over og under brynene som highlighter. Den er kanskje best til fest, men jeg har brukt den på dagtid også! Den reglrett løfter ansiktet oppover.

Min favoritt highlighter penn for tiden er Sisley sin Style Lumière. Den legger jeg rett og slett som en sol rundt øynene, og virkningen er magisk!

Klapp alle produktene godt inn i huden!

Så til øynene! Aller først markerer jeg brynene veldig lett med en blyant eller brynspudder. Først grer jeg dem og så tegner jeg streker inn i brynene med veldig lett hånd. Denne er fra Rituals.

Når jeg legger øyeskygge bruker jeg minst tre farger. Gjerne flere! Her har jeg brukt paletten Harmonie de Tons Nude fra Sothys. Den lyseste er basen og skal legges over hele lokket. Så former jeg fasongen på øyet med mellomtonen. Husk at den mørke fargen må komme over ditt tyngste punkt på lokket.

Så legger jeg kajal langs vippekanten og på våtkanten. Kajalen fra Sisley er i Mystic Blue og er vannfast. Deretter bruker jeg den mørkeste fargen i paletten til å duse ut skyggen.

Avslutt med din favorittmaskara i flere lag! Babor Absolute Volume & Length er supergod!

Nå lurer du sikkert på hvorfor jeg bruker flere leppeprodukter oppå hverandre, men det er faktisk en måte å bygge opp leppevolumet på. Serumet ble altså lagt først. Så legger jeg en skimrende glos for volum. Colorescience er tilfeldigvis også med SPF35, og det er veldig smart nå på sommeren! Legg glossen en anelse utenfor leppene!

Så setter jeg fargen på leppene med det jeg har lyst på. Denne gangen ønsket jeg dem litt “bringebærnude”, noe som er min leppefarge. Denne er fra Frøya, og jeg digger svampaplikasjonen!

Obs, glemte rougen! Den bruker jeg stort sett til å markere eplekinnene med. Når du smiler så popper kinnene dine lystig opp! Skal du virkelig forme ansiktet skal du bruke et matt solpudder, men det er en egen sak! Denne nydelig rougen er fra Inika – virkelig en sommerfavoritt! Til slutt setter jeg sminken med en spray, og dette kule produktet er fra Skin Up!

Lakken? En virkelig favoritt fra Orly! Den heter Mind Over Matter!

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Legg igjen et svar