Annonse,  Ansikt,  Behandlinger

Stjernebehandling for knusktørr hud

Huden min har virkelig vært tørr de siste par ukene, og det toppet seg skikkelig etter en tur på hytta i helgen! Det er en sånn koselig, vedfyrt hytte med hvite vindussprosser, og siden hytta ligger høyt oppe kan du se over alle fjellene med hele Randsfjorden i midten. Akkurat nå er hytta omkranset av snøtunge grantrær, og det hadde kommet nok snø til å duve nedover åsene i løssnøen på fjellski.

Det er idyllisk, men jeg kan love deg at hverken vedfyrt hytte eller 13 blå med knusktørr fjelluft ute er noe særlig for huden. Huden min var tørrere enn på lenge! Selv ikke flere lag med den gode pleien jeg hadde med holdt til å dekke det huden min virkelig trengte! Heldigvis hadde jeg avtale om behandling med Babor sin berømte Crash Treatment, og jeg skal love deg at huden min slukte ampull etter ampull!

Babor er et tysk hudpleiemerke som har stort fokus på antiage. Det de kanskje er mest kjent for er ampullene sine, og de har du kanskje både sett og prøvd. Ampullene med 2 milliliter konsentrert hudpleie er faktisk ikke en nyere oppfinnelse, for Babor lanserte dem allerede på slutten av 50-tallet. Siden har de vært en suksess!

Jeg har faktisk vært så heldig å fått besøke Babor sitt hovedkontor i Aahen i Tyskland. Det er ikke bare kontorer der, men også forskningssenter, laboratorium, utdanningssenter og fabrikk. Derfor har jeg sett hvordan de faktisk lager disse ampullene i glass som er inspirert av medisin.

Glasset er i utgangspunktet helt, men deles med en flamme på 1000 grader om samtidig brenner bort alle bakterier. All luften presses ut av beholderen før eliksiren helles oppi, og glassene igjen forsegles med ny flamme. På grunn av dette trenges det også langt mindre konserveringsmiddel i produktene.

The Crash Treatment er Babor sin signaturbehandling som utføres på spa og klinikker over hele verden! Behandlingen går ut på å knuse flere ampuller over ansiktet som virkelig metter huden med næring og fuktighet, men først etter en grundig rens.

Jeg testet The Crash Treatment på mitt besøk i Aachen også. Den gang holdt det med 5 ampuller! Nå krevde huden min hele 10 ampuller!

Behandling starter altså med en grundig rens, og aller først fjernes sminke og hudprodukter med kultproduktet Hy-Öl – renseoljen som Dr. Michael Babor startet merket med i 1956. I tillegg rengjøres huden med Phytoactive. En del av renseritualet er å vaske av rensen to ganger med med to varme kluter og en gang med kald klut. Det er med på å sette i gang sirkulasjonen i huden slik at huden klarer å ta imot hudpleien – i tillegg til at huden blir ordentlig ren!

For enda mer sirkulasjon påføres Rich Vitalizing Mask, og etter det en Enzyme Peeling!

Etter denne omfattende runden med rens og peeling for å gjøre huden mest mottakelig, var det tid for en real Crash! Det er noe å tenke på hjemme også. Du må gjøre en skikkelig rens og peeling for å få utbytte av både masker og din daglige hudpleie.

Huden trengte jo masse fukt, så derfor besto de to første ampullene av ren fukt. De fem neste var plumpende kollagenampuller og de tre siste besto av vitaminer for masse glød og beskyttelse.

En av grunnene til at jeg fikk kollagen-ampuller var fordi jeg også skulle få en spesialmaske som består av 99% frysetørket kollagen og 1 % hyaluronsyre. Etter ti ampuller skulle man ikke tro at huden min klarte å ta i mot mer, men joda, det gikk fint! Ampullene trekker dypere ned i huden, mens masken booster fuktigheten på toppen.

Helt til slutt, ja faktisk, så smurte terapeuten huden min inn med den rike kremen Collagen Booster Rich! Jeg lover, huden min føltes og så helt fantastisk ut, uten antyding til tørrhet noen sted! En helt nydelig behandling som jeg virkelig anbefaler!

Prisene synes jeg er overkommelig, kr 1595 med tre ampuller. I konsultasjonen avtaler du med terapeuten hvor mange ampuller du vil gå for. For hver ampull ekstra betaler du 100 kr. Kollagenmasken har en såpass høy kostpris at den må du betale ekstra for, om du ønsker litt mer ut av behandlingen din. Huden min føltes kjempegod før jeg fikk den masken på også!

Legg igjen et svar