Annonse,  Makeup,  Negler

Orly Breathable er halal – for alle kvinner!

Ved første øyekast ser Orly Breathable ut som en helt vanlig neglelakk. Jo, den ser litt profesjonell ut med den svarte korken i gummi som, genialt nok, gjør at den aldri er vanskelig å åpne. Kosten er også supergod med 600 hår som gjør leggingen til en lek.

Aller først må jeg rette opp i jeg tidligere har omtalt Orly Breatheable som en neglelakk. Det er den faktisk ikke. Det er en negleforsterker med det fulle navnet Orly Breathable Treatment+ Color, og er et 4-i-1-produkt!

Som negleforsterker gir den pleie med arganolje, provitamin B5 og vitamin C slik at neglene blir sterkere og sunnere slik at de vokser raskere og bedre. Som du har sett på bloggen min tidligere så kommer de i mange lekre farger som alle er med base- og topplakk innbakt.

Nå kan du velge og vrake i hele 70 forskjellige farger, men i motsetning til hos mange andre lakkmerker blir alle fargene værende i sortement. Det er fordi det tar lengre tid og er mer avansert å produsere en forsterker enn en vanlig lakk. Flaks når du får noen favoritter!

Fargene på lakkene i denne posten er Soul Sister, De-Stressed Denim og Crystal Healing!

Lakkmerket Orly ble etablert i solfylte Los Angeles i 1974. Deres lakker har vært på stjernefingre og de fleste glossy magasiner gjennom årenes løp. De har også vært mer innovative og ledende innen lakktrender og teknologi enn du sikkert er klar over.

Blant annet er det ikke mange andre lakker som kan skryte på seg at de er såkalt 13 free. De er veganske, noe som er veldig inn i tiden, og selvfølgelig ikke testet på dyr.

Ingrediensene du ikke finner i Orly sine lakker er toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate (DBP), formaldehyde resin, kamfer, ethyl tosylamide, xylene, triphenyl phosphate (TPP), MEHQ/HQ, MIT, parabener, gluten og ingredienser utvunnet fra dyr.

HALAL

Orly Breathable Treatment + Color er såkalt pustende lakk. Det finnes noen flere neglelakkmerker som er det, men dette er den eneste negleforsterkeren på markedet som har denne egenskapen.

De bruker nemlig en avansert oksygenteknologi som gjør at lakken blir perforert. Det gjør at neglen får “puste”, altså at for eksempel overflødig vann som ligger under neglelakken får mulighet til å fordamp. Dessuten klarer pleie fra en negleolje å trenge gjennom lakken, og ned til neglen.

Dette er den samme type teknologi som brukes i kontaktlinser!

Dette betyr at lakken ikke er helt tett, slik de aller fleste vanlige neglelakkene er. Nå har jeg lært at det er en kjempefordel for praktiserende muslimske kvinner. Det er nemlig en islamsk skikk kalt wudu som går ut på å vaske kroppen før bønn. Hvis noe blokkerer, for eksempel tett neglelakk, anses det ikke for akseptabelt. Wudu er utført når vann har berørt alle deler av kroppen.

Siden Orly Breathable Treatment + Color er porøst berører også vannet neglene, og man trenger ikke fjerne lakken.

Ingrediensene i Orly Breathable er godkjent og sertifisert av Islamic Society of Washington Area (ISWA).

Orly Breathable Treatment + Color er virkelig en super lakk! Den pleier, kommer i mange fine farger, er enkel å påføre og sitter lenge på. Og så gjør den hverdagen enklere for alle kvinner som ønsker å pynte seg med neglelakk, uansett anledning!

Legg igjen et svar