Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hår Kropp Makeup Negler

Sjø Salt Skjell Sol – inspirasjon til Sommeren!

on
3. mai 2019

Jeg kan ikke noe for det, men nå er jeg veldig sugen på sommeren! Jeg bor ved sjøen i idylliske Drøbak, som jeg vil si er den ultimate sommerbyen! Småbyidyll med Skomaker Andersen-bebyggelse blandet med hvite sørlandshus. De minner deg om en storhetstid fra 100 år tilbake der handel og fintfolk fra Christiania er en del av historien.

Badeparken med det gamle badehuset, samt alle de andre badeplassene er også sentrale deler av byen. Gjennom hele sommeren kan du også dra på konserter, spise og kose deg på alle restaurantene, shoppe i mangfoldet av nisjebutikker og bedrive nærmest hvilken sport du ønsker. Ja, også må du ta turen over til Oscarsborg.

Ble plutselig en Drøbaks-reklame, men jeg virkelig liker sommerlivet Drøbak!

Vel, her er i alle fall noen deilige produkter inspirert av strand og sjø som setter deg i sommerstemning – om du vil eller ei! Salt sjøluft, skinnet fra innsiden på vakre skjell, duften av varm og salt solkremhud og plumpen huden får fra varmen etter en dag i solen.

Lekre neglelakker som minner om innsiden av et vakker skjell og solglitter på vannoverflaten. Opi Metamorphically Speaking har masse glitter i seg. Det ser nesten ut som sand. Orly Breathable, Crystal Healing er med perlemor i rosaskjær.

Fatboy sin Sea Salt Pomade er balmvarianten til en spray. Den gir et mye bedre hold enn en tradisjonell saltvannsspray, uten at den fetter håret. Faktisk kan du har i mye produkt uten at håret tynger!

Björn Axén Organic. Texturizing Sea Salt Spray dufter aldeles nydelig som sol og sommer! Den gir et naturlig saltvannlook, eller du kan bruke den som base for et annet produkt. Det gir også supert hold til fletter og tvinninger, som vi alle liker om er sommeren.

Duft er den beste måten å forsterke følelser på! Clémentine California fra Atelier Cologne gir sommervibber fra strendene i California – både i farge og duft. Bare forestill deg hvordan det er å nippe til en sitrusdrink med litt sjøbris i håret på en strand med mye vekster rundt. Der har du duften!

Med appelsin, klementiner, einer, basillikum, stjerneanis, sandeltre og vetiver fra Hahiti.

Jeg må innrømme at Black Opium Intense fra YSL ikke er helt sjøduft. Men flakongen er som et slepent glass preget av havet – litt sånn sjørøveraktig. Nå har jeg også brukt den litt, og den får en mye lettere karakter etter en liten stund. Som de andre Black Opium er den med kaffe, men den gir også en sjørøverskål i anispreget absint og boysenbær. 

Om du synes en parfyme er for mye kan du tilføre duft via dusjsåper og kroppskremer. Jeg virkelig digger serien Olive Sea Salt fra Korres. Duften er diskret, men allikevel særegen. Produktserien er med olivenolje, men også med mange andre digge ingredienser som aloe vera, rosmarinekstrakt, sheasmør, mandelolje og kokosolje.

For en sunn beachhud er det spesielt to ting som er essensielt. Fukt og solbeskyttelse.

  • Sisley, Sunleÿa Age Minimizing Global Sun Care G.E.SPF 50: Syndig, luksuriøs solkrem med antiageingredienser. Den er basert på planter som pleier, og som også er med på å gi jevn brunfarge.
  • Payot, Hydra 24+ Essens: Jeg har fått helt dilla på produkter med hyaluronsyre fordi den har egenskap til å holde på fukten opp til 1000 ganger sin egen vekt.
  • Dr Dennis Gross, Hyaluronic Marine Collagen Lip Cushion gir en umiddelbar, heldig plump til leppene. Den tilfører masse reparerende pleie og fukt til leppene.

Produktene er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT