Ansikt,  Hudpleie,  Intervju

– Jeg har ingen skjønnhetsregler eller faste hudpleierutiner. Det er min regel!

Jeg hadde gleden av å møte Helena Christensen for en måneds tid siden. Det var i forbindelse med lanseringen av Nimues nye hudpleieserie AI som er forkortelse for Age Intelligent. Jeg skal skrive mer om den i en egen sak om ikke så lenge, for det er veldig spennende tanker bak produktene.

Men vakre Helena først! Hun har hatt en imponerende karriere som supermodell, og selv i en alder av 48 er hun fortsatt ettertraktet som modell. Helena Christensen var en av supermodellene som regjerte på 90-tallet, og var blant de ”The Magnificent Seven”. Det var det New York Times som i 1996 døpte supermodellene Naomi Campbell, Claudia Schiffer, Christy Turlington, Linda Evangelista, Elle Macpherson, Cindy Crawford og Helena Christensen fordi de var like vakre selv når sminken var vasket av.

Jeg må si at jeg beundrer henne veldig, både fordi hun er så utrolig engasjert i så mye forskjellig og holder seg så utrolig bra. Dama får tid til både humanitært arbeid, jobbe som modell og fotograf, designe klær, være ambassadør og alltid se fab ut ved ta vare på seg selv gjennom god hudpleie, trening og nok søvn.

Men hun påstår at hun er en kameleon når det kommer til rutiner, og derfor har ingen hudpleierutiner i vanlig forstand heller! Faktisk har hun ingen rutiner på noe som helst, og skjønner ikke helt hva man skal med skjønnhetsregler. Hennes eneste regel er å ikke ha noen regler i det hele tatt.

Men når alt kommer til alt så har hun allikevel noen faste ting hun gjør, og hun vet godt å ta vare på seg selv. Hun gjør sin basis hudpleie på morgenen med rens, toner, serum og fuktighetskrem, i tillegg til å eksfoliere huden jevnlig.

Dessuten er hun utrolig glad i masker, og det første hun gjør før flyet tar av er å ta på seg fuktighetsmaske. Når hun jobber hjemme har hun gjerne på en maske gjennom dagen.

Selv om hun ikke har strenge skjønnhetsrutiner så mener hun at det er viktig å ta vare på seg selv. Hun har sagt at hun aldri har gått på en slankekur for å få en jobb, og selv om hun alltid har vært aktiv så begynte hun ikke å trene før hun kom i 30-årene. Det er mulig derfor hun holder se så godt, men selv en evigung supermodell må holde seg i form.

At dama faktisk trener boksing strider med all fornuft når det kommer til mulige blåveiser, kutt i leppa og knekte neser. Der er hun tydeligvis ikke helt enig.

– Jeg trener mest boksing, men jeg begynte å trene yoga for noen år siden. Når du bokser mye blir kroppen veldig tett og stiv, og jeg trengte å myke den opp. Boksing gir deg kondis og strammer opp hele kroppen, så det er bra på mange måter.

MEN HVA ER SKJØNNHET FOR DEG DA?

– Det er å være ved sjøen om sommeren. Du har saltvann i håret, fregnene kommer til syne, huden gløder og kroppen er fuktig hele dagen fordi du stadig oppholder deg ute i vannet. En kvinne som har en naturlig glød! Det er så vakkert, og det er skjønnhet for meg.

FLYTUREN TIL KØBENHAVN VAR SPONSET!

Legg igjen et svar