Annonse,  Makeup,  Negler

Trendalarm: glassnegler!

Gjennomsiktige glassnegler er bare så utrolig kult! Jeg er faktisk ganske sikker på at det kommer til å bli en hit denne sommeren! Neglene er kule i seg selv, men det er alle de elegante dekormulighetene som er så gøy.

De blir så annerledes enn ved for eksempel gellakk eller akryl, nettopp på grunn av at neglene er gjennomsiktige og blanke som glass.

Den innovative negleforlengeren fra Orly heter Builder in a Bottle, og er intet mindre enn genial!

Behandlingen gjøres i salong, men den tar altså ikke lang tid å gjennomføre. For eksempel tar den under halve tiden å legge enn akryl. Litt avhengig av dekorvalg så bruker terapeuten 45-60 minutter, noe som er ganske så levelig. Flere fordeler skal du få straks!

Jeg ble altså introdusert for Builder in a Bottle for et par måneder siden. For å si det sånn, jeg ble over gjennomsnittet begeistret, for dette synes jeg er annerledes og kult. For halvannen uke siden fikk jeg lagt mitt først sett med glassnegler i forbindelse med at jeg skulle være konferansier på lanseringen av dette innovative produktet.

PSSST! Orly har eksistert siden 1974, og har vært først ute med masse! Gjøre lakk til mote (ble blant annet brukt i Saturday Night Fever med John Travolta), de oppfant fransk manikyr og lagde den første rilleutfylleren).

Den elegante og lekre dekoren jeg gikk for så jeg på @orlynorge sin instagramkonto.

På grunn av mine korte negler viste den seg å være helt genial. Streken midt på skjuler nemlig slutten min egen negl. Siden negl og negleforlenger vokser sammen vil streken alltid skjule tuppen.

Lakken som er brukt er en Orly Breathable, som er min favorittlakk. Det geniale er at lakken sitter utrolig godt på glassneglen, så den slites ikke av slik den gjør på en vanlig negl.

Du kan selvfølgelig bruke dekkende neglelakk på den, men når du fjerner den må lakkfjerneren ikke inneholde aceton.

Andre lekre dekorvarianter er for eksempel å først lakke den vanlige neglen i din favorittfarge, for så å legge glassnegl oppå. En av negletrendene nå er også å dekorere med blomster og krystaller. Blomstene (flate), som ligger mellom to lag med Builder in a Bottle, tror jeg blir populært til sommeren.

7 ting som skiller Builder in a Bottle fra andre neglforlengere

  • De eneste verktøyene terapeuten bruker er en engangsform, en flaske med Builder in a Bottle og en ledlampe (pluss primer, topcoat, buff og litt sånn som man bruker ved enkel manikyr med neglelakk).
  • Når formen er plassert på fingeren stryker terapeuten på negleforlengeren med penselen, som om det skulle ha vært en neglelakk.
  • For ytterligere tykkelse og form slipper hun en dråpe med forlenger på neglen, og den brer seg utover av seg selv. Skal du f.eks. ha glitter eller blomster på neglen legges det mellom to lag med en dråpe Builder in a Bottle.
  • Siden materialet er gjennomsiktig trenger man ikke legge fingrene inn og ut av ledlampen helle siden fordi strålen går gjennom alle lagene.
  • Builder in a Bottle lukter ikke noe spesielt. Neglene må files for å få riktig form. Men støvet svever ikke, det faller rett ned. Det er noe vi forbrukere ikke tenker så mye på, men for terapeutene som sitter med dette hver eneste dag, er det virkelig takknemlig!
  • Neglen er både fleksibel og sterk slik at det er svært mye som skal til før den brekker. Jeg har trodd flere ganger at jeg har brukket neglen, men den. Har vært like hel.
  • Neglene sitter på i 4-6 uker.

Hvor raskt neglene vokser ut varierer veldig fra person til person. De fleste må etterfylle  etter mellom 2-3 uker. Mine negler vokser fryktelig fort, så de må etterfylles litt før.

Men fy søren så kule negler!

Legg igjen et svar