Annonse,  Makeup,  Negler

Antiage neglepleie + lakkfargene som gjør hendene yngre!

Jeg vet at mange voksne damer er veldig glade i å bruke duse og nude farger, blant annet fordi de tror at det er penest på damer i deres alder. Men fakta er at det får hendene til å se eldre ut! Hvorfor kan du lese om lengre ned i saken!

Men først…. Jeg bikker straks 45, og det hadde vært rart om ikke det hadde synes på noen måte. Med mine linjer her og der, tyngre øyelokk, slappere hud og grå ettervekst er jeg vel ikke så langt unna gjennomsnittet for min alder.

Men visste du at neglene dine også eldes? Først og fremst så vokser de saktere og saktere jo eldre du blir. Da rekker det for eksempel å komme mer slitasje på dem som gjør at de for eksempel fliser seg.

På lik linje som huden og håret ditt har neglene mindre naturlig fukt i seg når du blir eldre. Det er helt naturlig for oss å gjøre små forandringer i hud- og hårpleien, men neglene trenger også en pleiejustering.

Et vanlig aldringstegn er at rillene i neglene blir tydeligere. Egentlig så har du alltid hatt riller i neglene dine, men på grunn av mangel på fukt blir rillene tydeligere. Det kan du forebygge med å drikke masse vann som binder keratinet i neglene, alltid bruke hansker på vinteren som beskytter mot uttørkende kulde, bruke hansker som beskytter mot kjemikalier når du skal vaske, bruke milde håndsåper og gi dem pleie like mye som du pleier resten av deg selv.

Jeg har vært ordentlig flink til å bruke Orly sin Argan Oil Cuticle Drops det siste året, og det merkes! Jeg har en reise størrelse med meg i vesken hele tiden, og det fine er at den også kan brukes som håndkrem. Du ser øyeblikkelig veldig tydelig forskjell på både huden og neglene.

Jeg har også blitt helt hekta på Orly Breathable Treatment & Color som er neglepleie med farge, og ikke omvendt. Den store forskjellen er at du kan ha lekre farger på neglene samtidig som at de både blir sterkere, hvitere (ja, helt sant) og mykere.

HER ser du FØR- og ETTER-bilder etter en måned med intensiv Orly oljebehandling og bruke av Orly Breathable Treatment & Color. Det er helt fantastisk!

Oppsummert er den beste antiage behandling av neglene å bruke rikelig med Orly Argan Oil Cuticle Drops og lakke neglene med Orly Breathable Treatment & Color, pluss drikke masse vann, beskytte neglene mot kjemikalier, vær og vind. SPF er også helt essensielt om du ønsker hender med mindre rynker og pigmentflekker som er med på å gjøre hendene gamle.

LAKKFARGENE SOM GJØR HENDENE YNGRE OG ELDRE

Veldig mange voksne bruker duse farger på neglene. Men det du oppnår er at hendene ser eldre ut. Det er nemlig slik at når hendene får mer rynker og flekker skal du heller bruke kraftige og mørkere farger.

På instagram-feeden min kan du se det i praksis i en liten video. For når hendene beveger seg trekkes oppmerksomheten mot fargen på neglene, og ikke på rynker og brune flekker. Om neglene er naturlige eller duse går de i ett med hendene, og det er ingenting som trekker oppmerksomheten bort fra det du måtte ha av rynker, tydelige blodårer, flekker og slapp hud.

Legg igjen et svar