Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hår Kropp

Claudia Schiffers 8 skjønnhetsregler

on
28. april 2019

Det er ikke til å unngå å bli litt ”star structed” og imponert når supermodellen Claudia Schiffer med sine 180 cm på strømpelesten entrer rommet på skyhøye hæler og lårkort kjole som fremhever de lange modellbeina hennes. Jeg hadde tatt på meg mine høyeste hæler, jeg også, men når man ikke er høyere enn 158 cm blir man knøttliten uansett!

For et par år siden var jeg nemlig så utrolig heldig å møte og intervjue en av tidenes mest kjente supermodeller. Det var i forbindelse med en hårstylingsserie hun skulle lansere for Schwarzkopf i London (men som jeg tror ikke ble lansert i Norge), og jeg var der som journalist for KK.

Claudia begynte å jobbe som modell i 1987 etter at hun ble oppdaget på en nattklubb. Det tok ikke lang tid før hun gjorde oppdrag for magasinet Elle og designgiganten Chanel, og på 90-tallet ble hun en av tidenes største supermodeller.

Selv etter fylte 46 er hun fortsatt et stort mote- og skjønnhetsikon, og selv om hun har fått barn prioriterer hun å ta vare på seg selv i form av kosthold, trening, hud- og hårpleie og å holde seg oppdatert på alt innen trender.

Jeg spurte henne blant annet om hva skjønnhet var for henne, og om hun hadde noen skjønnhetsregler. De får du litt lengre ned i innlegget!

–  Skjønnhet for meg er et hjelpemiddel til å føle meg vel. Jeg liker å omgi meg med skjønnhet. Jeg liker vakre blomster, vakre levende lys, se på vakker arkitektur, interiørdesign og farger jeg liker. Når jeg går inn i et rom analyserer jeg alltid rommet om det får meg til å føle meg vel eller ikke, sa hun med en liten latter, og fortalte at hun stadig vekk kan flytte på ting hjemme for å gjøre små forbedringer, noe som får henne til å føle seg vel.

– Jeg liker også vakre mennesker. Skjønnhet for meg er hva du har på innsiden. Mine venner er veldig snille og søte mennesker. Dessuten liker jeg å være ute i vakker natur med blomster og skog. Jeg liker kunst. Det å se på et stykke kunst får meg til å føle meg vel, fordi jeg liker ting som er vakre. Jeg synes skjønnhet er veldig viktig, og jeg er veldig sensitiv for det, sa Claudia som virkelig lever opp til sine skjønnhetsidealer.

Bildet er fra Sisley.

CLAUDIAS 8 SKJØNNHETSREGLER

  • Det første er å forstå hva som er for å kose seg ekstra og hva som ikke er det. Man kan ikke kose seg hele tiden.
  • Drikk masse vann! Jeg har faktisk satt en lapp på pcen min som minner meg på å drikke nok vann.
  • Finne noe for deg selv som du kan gjøre hver dag som kan gjøre deg glad. Jeg liker å gå lange turer hver dag. Det får meg til å føle meg vel, og da blir man vakrere.
  • Trening er viktig! Jeg går raskt mellom 11/2-2 timer om dagen og trener både pilates og yoga.
  • Jeg prøver å spise veldig sunt ved å velge økologisk mat, ubehandlet mat slik at kjemikalieinntaket reduseres, bytte sukkeret med agavesirup, bytte kumelk med rismelk, spise mindre rødt kjøtt (det er min kosemat) og drikke friske juicer på morgenen.
  • Ha gode holdninger til ditt hår, ansikt og hud. Jeg bruker god hårpleie, fuktighetskremer, ansiktsmasker, har lange bad med havsalt som trekker ut avfallsstoffer og saltskrubber.
  • Jeg liker å omgi meg med og se på vakre ting. Det gjør meg glad, jeg føler meg vel og da ser man vakrere ut.
  • Jeg elsker dufter, og vil ha det i håret mitt, i huset mitt, i hudpleien og selvfølgelig som parfyme. Dufter får meg til å føle meg vel.
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT