Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

5 gode grunner til å pleie nakken

on
25. april 2019

Ja, for du har vel husket på nakken din i dag? Vært flink, og renset og smurt med både serum, krem og solkrem! Jeg vet, det er fort gjort å glemme at nakken også har hud som skal pleies. Ikke bare det, men hvem tenker vel på hva man ikke ser!

Jeg har jo kort hår, så jeg burde i alle fall tenke på å pleie huden i nakken. Men som de fleste andre glemmer jeg også den. Inn til for noen uker siden! Da ble jeg nemlig minnet på av en hudlege viktigheten av å pleie nakken på lik linje som ansiktet og resten av kroppen.

Og grunnene for det?

  •  Du svetter i nakken, og avfallsstoffene som kommer med svetten kan tette igjen porene dine. Det kan føre til både kviser, urenheter og også rynker. Husk at du også svetter om natten!
  • Bruker du hårprodukter? De setter seg på huden, og på samme måte som svette kan det tette igjen porer. I tillegg kan produkter som ligger på huden over tid virke irriterende på huden, og gi kløe og utslett.
  • Klærne dine gnisser på huden din, og kan skape irritasjon og tørrhet. De fleste bruker jo også den samme ytterjakken nesten hele tiden, og hvor ofte er det du vasker den, da? Jakken kan dermed være en bakteriebombe.
  • Om du har kort hår eller ofte setter opp håret i en hestehale eller knute eksponeres nakken for sol! Det fører til rynker på sikt om du ikke bruker solkrem, og solkremen skal man jo vaske av på kvelden før man legger seg slik at den ikke skaper irritasjoner.
  • Hvor ofte tar du deg selv i nakken i løpet av dagen, rent bokstavlig? Du tenker kanskje ikke så mye på hva du tok på sist med hendene dine, men det kan fort gjort være på et gelender det tusenvis av andre har tatt på før deg eller at du har håndhilst på noen som du ikke vet hvor har hatt hendene sine. Det er altså stor sjanse for at du har påført bakterier i nakken din.

Med andre ord, det er ingen grunn til ikke å ta med nakken din i dine hudpleierutiner!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT