Annonse,  Makeup,  Negler

Derfor er Orly Breathable – et must på reise!

Undertittelen på dette innlegget må nesten være New York by Night. Det var da metropolen jeg besøkte for et par uker siden var på sitt flotteste! Været var så som så, men du verden så mange herlige opplevelser jeg fikk!

Når jeg er på reise er jeg alltid nøye med hvilke produkter jeg har med meg. Det skal være smarte og funksjonelle produkter som bare skal funke slik jeg ønsker det. Jeg drar heller ingen steder uten å ha med meg neglelakk, men mindre det kun er for en natt.

Jeg har funnet ut for lengst at Orly Breathable er en vinner å ha med seg på tur. Nå må jeg også presisere at Orly Breathable faktisk ikke er en helt vanlig neglelakk, selv om det ser slik ut.

Det er faktisk en negleforsterker med farge!

Av den grunn tar det såpass lang tid å lage nye farger at alle fargene blir værende i sortement. Flaks når man finner noen favoritter! Så hvorfor digger jeg å bruke disse lakkene, og ikke minst ha dem med meg når jeg er ute på reise?

Svaret er at i et strøk får du både negleforsterker, pleie, farge, overlakk og underlakk. Dessuten er kosten helt rå! Alt du trenger er 3 penselstrøk på hver negl, og lakken bare fordeler seg pent over negleplaten.

Lakken er virkelig tidsbesparende å bruke. Den er enkel å legge og du gjør minst tre operasjoner i ett strøk. Nå liker jeg aller best å legge to lag med neglelakk. Men det er faktisk slik at du kan legge et lag, gå ut og spise middag eller noe annet hyggelig, og så legge strøk nummer to morgenen etter. Ingen ser det!

En annen kul ting er at om det skulle flake bitte litt i kantene (synderen er deg selv fordi du ikke har lagt lakken godt nok ut på tuppen – i tillegg til å åpne brusbokser og annet), så er det bare å legge et lag til eller flikke litt på tuppen med lakken.

Lakken du legger oppå eller punktreparerer med smelter inn i lakken som er på neglen fra før, og neglelakken er god som ny.

Faktisk kan du legge hele fire lag med neglelakk oppå hverandre. Det betyr at om du er bort 10-12 dager trenger du kun ta med lakken du påførte dagen før du dro på tur. Det er imponerende, synes jeg! Hvordan du får det til kan du SE HER!

Nå er det sånn da at jeg liker forandringer. Dessuten liker jeg å matche lakken til antrekket jeg skal bruke. Igjen, Orly Breathable er helt genial! For det er ikke bare den opprinnelige fargen du kan bruke som ditt tredje eller fjerde strøk.

Over har jeg lagt et tynt lag med sølv på den ene neglen. Jeg synes at det ser ut som om jeg har lagt to lag, for neglen er så perfekt som den kan bli når man legger et strøk mens man sitter og venter på en krakk i en park – på vei til en italisk pastarestaurant.

Orly Breathable bare funker!

Denne gangen hadde jeg med meg disse tre til New York.

  • Den lyse heter Crystal Healing. Utrolig vakker, og er virkelig en favoritt fremover. Den har en perlemor-finish som gjør at det ser ut som om du har innsiden av et eksotisk skjell på neglene. Den er ny for sesongen!
  • Sølvlakken Elixir kom rett før jul, men jeg synes den er like aktuell fremover. Den gir neglene dine partylook på sekunder! Den har særdeles god dekkevne, og du trenger kun et lag med lakk for å sette nelgene dine i festhumør!
  • Den cerise Give Me a Break er virkelig en oppløftende farge! Den minner meg litt om 80-tallet da nettopp denne fargen var på topp i klær, tilbehør og leppestifter! Virkelig digger den, og har brukt den hver dag de siste to ukene!

HURTIGTØRK - ET MUST

På godt og vondt så er jeg en tidsoptimist! Av den grunn ender jeg ofte med å gjøre neglene når gjestene har kommet på besøk eller er på vei inn døra. Eller som nå da jeg lakket neglene på hotellet før vi skulle gå ut – etter at jeg hadde tatt på meg yttertøyet! Typisk meg!

Ofte sitter jeg også i bilen på parkeringsplassen på flyplassen og lakker neglene før jeg haster inn til Departure. Da med tankene om at dette burde jeg gjort før eller dette kunne jeg ha gjort ved gaten, for lakken er sjeldent fri for riper innen jeg har satt meg i flysetet.

Bortsett fra når jeg bruker Flash Dry som tørker neglene HELT på sekunder. Ingen riper, MEN du skal ikke behandle neglene som helt tørre allikevel, for det tar strengt tatt noen minutter for lakken å feste seg!

FLERBRUKSOLJE - TRAVELSIZE

Med meg i vesken gjennom sikkerhetskontrollen hadde jeg også Orly sin reiseutgave av Cuticle Oil+. Flakongen er slank, og er nærmest på størrelse som en leppestift. Den er selvfølgelig super til negler og neglebånd, men oljer kan brukes til så mye mer.

Denne lille godsaken av en olje er faktisk helt super å ha med seg på lange flyturer og reise generelt, for den fungerer selvfølgelig til mer enn neglene.

Jeg brukte den på neglene (of coarse), men også som en håndkrem. Dessuten brukte jeg den på leppene, til avslappende massasje i tinningen og til å definere tuppene i håret. Da skjønner du at den er et must! PSST – den lukter godt!

HURTIGFJERNING AV LAKK - TRAVELSIZE

Jeg synes flasken og boksen er veldig smarte. De er små begge to. Det du ikke vet er at boksen faktisk i utgangspunktet er tom, mens flasken inneholder aceton – den mest effektive lakkfjerneren av alle.

Du heller bare litt aceton opp i boksen (ikke hele) slik at du kan fjerne lakken på fingerneglene – om det skulle være behov for det. Normalt sett skal en Orly Breathable holde flere dager, og opp til 10 dager med riktig påføring, SOM DU KAN LESE MER OM HER!

Men smarte er dem!

Legg igjen et svar