Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Base Hudpleie Lepper Makeup Øyne

Her er sminken som redder deg dagen derpå, og slik gjør du det!

on
27. februar 2019

Det kjipe med en skikkelig fest er hvordan man kan føle seg dagen etter. Ikke bare det, men det synes både på huden og spesielt øynene at du hadde det gøy til langt ut til de blåsvarte timene!

Heldigvis har jeg hudpleie som jeg tyr til og som funker slik at jeg ser passe normal ut, og skal jeg noe spesielt den dagen fikser jeg på resten med litt sminke. Triksene og produkttipsene skal du få, og du ser ganske tydelig de funker!

Dessverre synes ikke hudpleieeffekten du faktisk får noe særlig på bilder. Da må jeg nok investere både i studio og et veldig mye bedre kamera. Men her har jeg eksfolierte huden ekstra med peeling fra Organique, fikk has på posene med øyemaske fra To Go Spa og smurte huden med vitminserum fra Aesthetic Line, vitaminøyekrem fra Helena Rubinstein og superfuktighetskrem fra Sisley.

Etter hudpleien preppet jeg huden med primer fra Guerlain før jeg la på BB-krem med litt dypere farge fra Babor over hele ansiktet. Oransjefarget consealer er perfekt til å fjerne blå ringer med, og husk at du kun skal legge den på det som er blått. Denne er fra Mac.

Unngå også å legge produktet i smilerynkene, ellers får du mer rynker!

Alle bør ha en highlighter! Det er rene fotoshoppen, og det er veldig lite som skal til! Legg den som vist på bildet, og tapp den inn i huden til den er usynlig. Det finnes veldig mange varianter på markedet, men YSLs Touche Éclat er og blir en klassiker!

Her har jeg lagt bronzeren som også er en rouge fra Guerlain i kinnene, i tinningen og på øyelokket. Brynene har jeg gredd med blank brynsgele fra Estée Lauder.

Strengt tatt kunne jeg vært fornøyd med kun dette sammen med litt maskara. Her har ansiktet fått litt glød samtidig som jeg har dempet lett hovenhet.

Det er ikke så mye som skal til! Her har jeg lagt fire nyanser av brunt og krem i en dus sjattering der skyggen er mørkest ved vipperoten og lysest under brynet. Skyggene er lagt på med en stor kost, bare for å dempe hovne øyelokk ytterligere. Jeg har brukt Guerlains nydelige skrin.

Glem for all del ikke maskara! Det lager kontraster til øynene dine, og formelig drar øynene oppover! Man blir våken av det! Denne er fra Armani.

Leppene har fått en naturlig gloss fra Estelle & Thild som gir naturlig fylde samtidig som leppene får god pleie.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT