Ansikt,  Hudpleie

Oljer er suverene undertrøyer!

Jeg gjør oppmerksom på at alle produktene i saken er mottatt som arbeidsprøver for å kunne gjøre en journalistisk vurdering.

Jeg skrev om oljer for kun noen måneder siden, men jeg har så lyst til å fremsnakke bruk av oljer akkurat nå. Hvilke 4 supertips jeg skrev om sist kan du LESE OM HER!

Det spås supervarme de neste dagene, selv om det er midt i vinterferien for noen og snart starten for andre. Men oljer er allikevel nydelig å bruke som en form for reparerende nattrøye under kremen når du skal sove eller som en ekstra beskyttende undertrøye mot fukttap, kulde og forurensing under solkremen.

Vinteren er ikke helt over, og jeg vet mange sliter med tørr hud, utslett og generelt sensitiv hud. Da er visse oljer helt suverene å bruke.

Oljer inneholder beskyttende fett som forhindrer at fukten i huden fordamper, de er rike på antioksidanter som beskytter cellene våre og de kan regulere ulike hudproblemer – alt etter hvilken type olje du bruker.

Alle oljene er naturlige, og dufter himmelsk godt uten bruk av parfyme.

Anne Marie Börlind, Orange Blossom Energizer: Tofastet olje med termalsk vann (virker beroligende), jojoba- og makademiaolje. Beskytter ekstra mot forurensing og tilfører huden energi med appelsin og appelsinblomst.

Korres, Wild Rose, Rose Sauvage: Lysnende og miljøbeskyttende olje proppet med roseblader som er veldig rike på vitamin C.

Esse, Repair Oil: Rik på omega fettsyrer fra lin, marula og nype. Dette er en reparerende olje som blant annet hjelper på arr og strekkmerker.

Babor, Rejuvenating Face Oil: Med oljer fra makedemianøtt, mandel og rose. Denne oljen bruker du for å å jevne ut hudtonen, dempe rødhet og reparere hudbarriere. Dessuten gir den glød.

Decleór, Aromessence, Rose D`Orient: Veldig beroligende olje for sensitiv hud med damaskrose, romersk kamille, neroli og petit grain (en sitrus).

Oljer kan også brukes i rens, og her er det mange forskjellige slag. Noen sørger for å ikke strippe en sensitiv hud, mens for eksempel Clear Skin Cleanser fra Rå Oils renser riktig godt i dybden samtidig som den balanserer talgproduksjonen. Rensen inneholder mange oljer, blant annet moringa, druefrø og baobab.

Legg igjen et svar