Annonse,  Makeup,  Negler

FØR/ETTER: 1 produkt i 1 måned skiller disse neglene, og derfor blir neglene flisete nå!

Jeg har alltid visst at neglebåndsolje er et must for neglene. Ja, faktisk er oljer spesiallaget for negler og neglebånd som mat å regne. Maten du spiser har selvfølgelig noe å si på hvordan neglene dine, håret ditt og huden din ellers ser ut, men det kan også være ytre faktorer som gjør at håret blir slitt, leggene blir tørre, neglene fliser seg eller at kvisene plutselig popper opp på haken din.

Da er det supert å bruke produkter som både virker beskyttende og reparerende, og akkurat med disse neglene så er det spesielt ORLY Cuticle Care Complex som virkelig har gjort underverker.

Det er nøyaktig en måned mellom disse bildene, men allerede etter to ukers daglig bruk var neglebånd og negler reparert! For ikke å snakke om huden på fingrene generelt! Ser du at hudtonen har blitt mye finere og at linjene i huden er mye mindre dype? Dette er det jeg vil kalle antiage!

Det var meningen at jeg skulle få en til å teste produktene for meg, for neglene mine hadde blitt så bra. Men etter noen lag med neglelakk fra et annet merke samtidig som jeg har bedrevet luking i store steinbedd uten hansker så neglene mine på min venstre hånd (er venstre hendt) slik ut da jeg tok av lakken. Dermed gjennomførte jeg testen selv.

Neglebåndene er også ganske tørre, og noen steder har de sprukket litt. Generelt vil jeg vel si at hendene var ganske så tørre, og resultatet kan du bedømme selv! Jeg er i alle fall frelst!

De tre første ukene brukte jeg ORLY Cuticle Care Complex opptil flere ganger om dagen. Det er en mandelolje som dufter helt utrolig godt! Etter at jeg hadde massert neglebåndene inn med oljen masserte jeg resten inn i hendene mine. Samtidig brukte jeg ORLY Breathable Treatment + Color med pleiende og forsterkende egenskaper de første frem dagene. De kan du lese om HER. 

En gang i mellom har jeg også brukt ORLY Cuticle Therapy Creme som er en ganske tykk og deilig krem, men som allikevel trekker inn i huden. De siste par dagene har jeg også brukt ORLY Breathable Treatment Shine som jeg synes gir en utrolig fin glans til neglene.

DERFOR BLIR HENDER OG NEGLER TØRRE OM VINTEREN

Men det er ikke til å stikke under en stol at nå som det blir kaldere i været så er det nærmest en regel at neglene skal bli sprøe og neglebåndene tørre og såre. Men hvorfor er det slik?

Hovedårsaken er at når det blir kaldt ute blir hendene utsatt for store temperaturforskjeller med veldig varm luft inne og veldig kald luft ute. Lufta både ute og inne er også veldig tørr. Kald luft er generelt tørr, og det er det at lufta er tørr og ikke kald som er hovedårsaken til at hendene blir tørre.

Vi fyrer også ekstra mye innendørs, noe som trekker all fuktigheten ut av lufta. Den tørre lufta trekker rett og slett fuktigheten ut av hendene dine. Vi får heller ikke tilstrekkelig med D- vitamin om vinteren, fordi vi ikke har like mye sol, og D-vitamin er essensielt for sterke negler. Svake negler kan også skyldes dårlig blodsirkulasjon til fingrene fordi de rett og slett er kalde, og da får ikke neglene nok næring fra maten vi spiser.

FLISEFRI VINTER

For å unngå eller forebygge dette er det viktig å pleie neglene allerede tidlig på høsten.

Her er ORLY sine negletips:

1 Bruk neglebåndsolje!

Neglebåndene dine er røttene til neglene, og dersom disse ikke er friske og sunne vil ikke neglene vokse friske og sunne ut. Bruk derfor Neglebåndsolje hver morgen og kveld. Jeg har brukt ORLY Cuticle Care Complex med antioksidanter, vitamin A, C og E, betakaroten og aloe vera, ananas- og papayaekstrakt som gir rikelig med næring og fremmer en raskere vekst.

2 Bruk pleiende neglelakk!

ORLY Breathable negleforsterker med farge er 13 free og inneholder vitamin B5, arganolje og vitamin C som pleier og beskytter neglene.

3 Bruk tilstrekkelig med håndkrem og bruk hansker ute!

Håndkrem tilfører rikelig med fuktighet og forebygger tørre hender. Hansker beskytter huden ytterligere mot kulde og væsketap. ORLY har flere gode håndkremer, men jeg har brukt ORLY Cuticle Therapy Creme som jeg synes er utrolig god!

Legg igjen et svar