Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Skjønnhetssøvnen starter allerede klokka 20

on
18. oktober 2018

Nå tenker du helt sikkert at det var drøyt tidlig! Det kan da ikke være meningen at vi skal legge oss klokka åtte på kvelden for å få fin hud og se vakre og fine ut! Nei, heldigvis så må du ikke det!

Men skjønnhetssøvn er altså ikke noe tull, og handler om langt mer enn blå ringer under slitne øyne. Vi vet jo at når vi sover våre søteste drømmer om natten så skjer det mange viktige prosesser i kroppen vår. Det er da den reparerer seg selv.

Det som egentlig er naturlig for oss fra tidenes morgen er å stå opp med sola for å jobbe, for så å legge seg igjen når det blir mørkt. Men tiden vi lever i fungerer ikke helt lik. For eksempel jobber vi til alle døgnets tider, reiser mer og mer til andre tidssoner og spiser tunge måltider mye senere enn før (noe kroppen ikke er programmert til).

I følge Andrea Weber som er leder for forskning og innovasjon hos Babor sier at dette er med på å ødelegge for skjønnhetssøvnen. Når kroppen ikke får den søvnen den har krav på til de riktige tidene på døgnet kommer den i ulage fordi den ikke klarer å synkronisere seg med vår biologiske klokke.

START HUDPLEIEN KLOKKA ÅTTE

Lenge har vi visst at huden jobber best mellom 22 og 02, og at et er når vi sover. Derfor bør vi altså legge oss ganske tidlig for å få nok utbytte av hva den faktisk klarer å gjøre selv.

Kroppen følger ikke hvordan du selv legger opp døgnet ditt. Det er faktisk solen som styrer når de ulike prosessene som skjer i huden og resten av kroppen din. Og den påvirker deg uavhengig om du ser den eller ikke.

Andrea Weber forklarer at nyere forskning viser at huden starter helingsprosessen allerede klokka åtte på kvelden, og hun anbefaler derfor at vi bør gjøre hudpleien mye tidligere på kvelden i stedet for rett før vi legger oss.

Da får huden tid til å gjøre det den skal og ta imot pleiende ingredienser fra nattprodukter som reduserer slapp hud, linjer og pigmentforandringer allerede mens du slapper av på sofaen. Og det kan jo ikke skade!

PRODUKTER

  • Babor, Ampoule Concentrates, Active Night Fluid
  • Sisley, Supremÿa Baume
  • Branché
  • Aesthetic Line, Night 3

Bildet er fra Babor.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT