Annonse,  Makeup,  Negler

Underlakk, farge, overlakk og pleie i et strøk – er det mulig?

Jeg oppdaget ORLY Breathable Treatment + Color for et par år siden, og jeg ble fan med en gang! For hvor praktisk er det ikke å ha underlakk, farge og overlakk i et og samme strøk! Dessuten pleier du neglene samtidig, så dette er mer enn et Kinderegg. Jeg tenkte ikke så mye på de pleiende egenskapene da jeg begynte å bruke lakkene, men mest hvor praktiske de var og suveren den var å påføre neglene.

Lakken har rett konsistens slik at du ikke søler med en gang og kosten brer den kremete lakken utover neglene så perfekt at du strengt tatt trenger å dra kosten over et par ganger for å få en perfekt lagt lakk. Dessuten tørker den ganske fort uten å krakelere!

Når du strengt tatt kun trenger et strøk for at lakken skal se bra ut er ORLY Breathable Treatment + Color en gave til alle som er i tidsklemma, men som ønsker å ha fine negler!

Typisk meg er å lakke neglene to minutter før gjestene kommer. Jeg vifter og blåser gjestene inn mens jeg prøver å få lakken til å tørke. Jeg har mer en en gang også lakket neglene på en parkeringsplass før jeg skal inn i et møte eller av gårde på et fly. Derfor er denne lakken så perfekt for meg, for jeg trenger hverken overlakk eller underlakk for å få en perfekt glans med et strøk.

Under ser du hvordan lakken ser ut med kun et strøk!

Det fine er at jeg kan ta strøk nummer to når jeg kommer hjem igjen eller før jeg skal på noe videre på kvelden. Faktisk har jeg også byttet til en annen farge, uten at det har syntes nevneverdig.

Under ser du hvordan lakken ser ut med to strøk, og selvfølgelig ser det penere ut enn med et strøk! Alle ujevnheter i neglen er mindre tydelige, og fargen blir jo mer mettet.

DETTE ER ORLY BREATHABLE TREATMENT + COLOR

  • Orly er et profesjonelt lakkmerke som brukes i salong. Merket er opprinnelig fra Los Angeles, men i Norge får du super Orly-manikyr hos LAKKBAR.
  • Orly bruker en oksygenteknologi som gjør at lakken blir perforert. Det gjør at neglen får “puste”, altså at for eksempel overflødig vann som ligger under neglelakken får mulighet til å fordamp. Dessuten klarer pleie fra en negleolje å trenge gjennom lakken, og ned til neglen.
  • Lakken er egentlig en pleie med farge. Når du påfører lakken gir du neglene pleie i form av blant annet arganolje, pro-vitamin 5B og vitamin C som er med på å balansere fuktnivået i neglene, gir bedre groforhold, gjør neglene sterkere og reparerer skader i neglen.
  • Du trenger ikke over- og underlakk fordi lakken inneholder ingredienser som gir fundament til neglene og glans. Sammen gjør det lakken sterkere enn mange andre. Om du ønsker enda mer glans har Orly en egen glanslakk.

De fleste lakkmerker er bevisste på hvilke ingredienser som ikke skal være med i en neglelakk. Noen ingredienser som var vanlig å bruke i neglelakk tidligere er rett og slett skadelige, og de er tatt ut av de aller fleste lakker. Mange merker er 5Free-8Free, men ORLY Breathable Treatment + Color har tatt ut hele 13 ingredienser som de mener ikke bør være i en neglelakk. De er dermed 13Free!

Ingrediensene du ikke finner i Orly sine lakker er toluene, formaldehyde, dibutyl phthalate (DBP), formaldehyde resin, kamfer, ethyl tosylamide, xylene, triphenyl phosphate (TPP), MEHQ/HQ, MIT, parabener, gluten og ingredienser utvunnet fra dyr.

Om du ikke har en LAKKBAR i nærheten av der du bor, kan du kjøpe lakkene på orlynorge.no

Her kan du velge mellom mange forskjellige farger, blant annet Soul Sister, Kiss Me I´m Kind og Aloe Goodbye som jeg har på disse bildene. Test ut selv – kanskje du blir like glad i lakkene som meg!

Om du har lyst til å teste ut Orly sine lakker selv får du hele 20% avslag ut september om du bruker rabattkoden Tone20. Gå inn på linken HER!

Legg igjen et svar