Lepper,  Looks,  Makeup,  Øyne

Høstsminken – fra dag- til kveldssminke!

Forrige helg testet jeg ut noe av sminken som kommer ut denne høsten. Det er masse lekre farger og jeg har rett og slett lagt min elsk på lillatonene i alt fra skygger til leppestifter. Selv om du går for en lilla palett er det ikke dermed sagt at hele sminken skal være lilla. Men det kan være fint å holde fargenyansene i cirka samme sjattering.

Tidligere denne uka har jeg vist video på hvordan du skal sminke huden naturlig og pen med bruk av riktig type produkter, og spesielt med tanke på når du har bikket 40. Da skjer det nemlig litt med huden som kan være verdt å ta hensyn til. Se video HER!

Jeg har også vist hvordan du kan bruke lilla øyeskygge som dagsminke, og gitt tips til hvordan du enkelt kan dempe tunge øyelokk – selv med lite sminke. Se video HER!

Under ser du video for hvordan du kan bruke den lilla dagsminken som base for en tyngre kveldssminke om du for eksempel skal ut på noe etter jobb. Her får du også tips til hvordan sminke tunge øyelokk, tips til smart påføring, hvordan gjøre mest mulig ut av maskaraen din og hvordan få en mørk leppestift til å se fin ut.

Husk bare at grunnarbeidet med huden er det som gjør at sminken både ser bra ut og at den holder hele kvelden!

 • Erborian, Bamboo Glow
 • Babor, Essential Care BB Cream
 • Lancôme, Teint Idole Ultra Wear Stick
 • YSL, All Hours Concealer
 • Jane Iredale, Eye Shadow Kit, Purple Rain
 • Kora Organic, Rose Quartz Illuminizer
 • YSL, Couture Chalks
 • Elizabeth Arden, Lasting Impression Mascara
 • Hynt Beauty, Eye Brow Definer Cream to Powder
 • Lancôme, Proenza Schouler, Abstract Burgundy
 • bareMinerals, One Fine Line, Precise Plum

Legg igjen et svar