Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Looks Makeup Øyne

Høstsminken – fra dag- til kveldssminke!

on
31. august 2018

Forrige helg testet jeg ut noe av sminken som kommer ut denne høsten. Det er masse lekre farger og jeg har rett og slett lagt min elsk på lillatonene i alt fra skygger til leppestifter. Selv om du går for en lilla palett er det ikke dermed sagt at hele sminken skal være lilla. Men det kan være fint å holde fargenyansene i cirka samme sjattering.

Tidligere denne uka har jeg vist video på hvordan du skal sminke huden naturlig og pen med bruk av riktig type produkter, og spesielt med tanke på når du har bikket 40. Da skjer det nemlig litt med huden som kan være verdt å ta hensyn til. Se video HER!

Jeg har også vist hvordan du kan bruke lilla øyeskygge som dagsminke, og gitt tips til hvordan du enkelt kan dempe tunge øyelokk – selv med lite sminke. Se video HER!

Under ser du video for hvordan du kan bruke den lilla dagsminken som base for en tyngre kveldssminke om du for eksempel skal ut på noe etter jobb. Her får du også tips til hvordan sminke tunge øyelokk, tips til smart påføring, hvordan gjøre mest mulig ut av maskaraen din og hvordan få en mørk leppestift til å se fin ut.

Husk bare at grunnarbeidet med huden er det som gjør at sminken både ser bra ut og at den holder hele kvelden!

 • Erborian, Bamboo Glow
 • Babor, Essential Care BB Cream
 • Lancôme, Teint Idole Ultra Wear Stick
 • YSL, All Hours Concealer
 • Jane Iredale, Eye Shadow Kit, Purple Rain
 • Kora Organic, Rose Quartz Illuminizer
 • YSL, Couture Chalks
 • Elizabeth Arden, Lasting Impression Mascara
 • Hynt Beauty, Eye Brow Definer Cream to Powder
 • Lancôme, Proenza Schouler, Abstract Burgundy
 • bareMinerals, One Fine Line, Precise Plum
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT