Base,  Makeup

Høstsminken – glød til hud 40+

Det er faktisk litt høst i lufta nå! Jeg synes det er litt deilig, jeg, og endelig kan jeg kose meg med litt nye produkter. Ikke for det, jeg elsker duften av solkrem og solpudder med eksotiske blomsternoter. Men jeg er et sesongmenneske, og virkelig digger alle de ulike duftene, smakene og konsistensene de fire årstidene har å by på!

I helgen testet jeg ut høstens sminke, og det er altså så mye lekkert i både farger og konsistenser. Jeg har falt litt for fargen lilla/plomme som er en av de store fargene i høst.

Fordelen med lilla er at alle kler den, så derfor tenker jeg alle også har nytte av tipsene i dette innelegget. Dessuten har jeg fokusert litt på voksen hud og voksne utfordringer som du selvfølgelig kan dra nytta av når du bruker andre farger og produkter.

Jeg har laget noen videoer som kommer på bloggen denne uken. Så her er det bare å følge med. Første video ut er hvordan du sminker huden, og det er fordi huden må være så pen som mulig for at resten av sminken skal komme til sin rett, se pen ut og holde hele dagen.

Over ser du produktene jeg har brukt for en dagsminke med bruk av lillatoner. Som sagt, aller først ut er sminke for en pen hud med mye glød. De neste går på forme øyne med skygge, og hvordan gjøre om dagsminken til festsminke!

  • Erborian, Bamboo Glow
  • Babor, Essential Care BB Cream
  • Lancôme, Teint Idole Ultra Wear Stick
  • YSL, All Hours Concealer
  • Kora Organic, Rose Quartz Illuminizer
  • Jane Iredale, Eye Shadow Kit, Purple Rain
  • Jane Iredale, Very Berry
  • YSL, Couture Chalks
  • Elizabeth Arden, Lasting Impression Mascara
  • Blinc, Eyebrow Mousse

Én kommentar

Legg igjen et svar