Lepper,  Makeup

Sesongens leppestifter – 6 favoritter!

Jeg har alltid vært et gloss-menneske! Jeg har likesom aldri følt meg vel med kraftig farge på leppene, og leppestifter i nude toner skal virkelig treffe for at jeg skal føle meg vel. Gloss har derfor vært min greie. Men når sant skal sier så er det stor sjanse for at jeg også har vært påvirket av trender, for nå har jeg nemlig blitt litt bitt av leppestifttrenden. Jeg synes rett og slett at leppestift kan være skikkelig fint på meg selv.

Men det er en ting jeg må tenke på, og det er at jeg må smile masse. Jeg har nemlig en fasong på leppene som ser sure ut når jeg ikke smiler. Det blir jo forsterket til de grader når de markeres med leppestift. Men smiler man mye blir man jo generelt litt gladere, så det er jo ikke det værste jeg kan gjøre.

Her er seks leppestifter som jeg synes er skikkelig fine. Jeg har funnet ut at jeg liker litt kalde plomme- og bærfarger aller best. Heldig er jeg også med det, for plomme er en av sesongens trendfarge.

SISLEY

Le Phyto Rouge, Long-Lasting Hydration

  • Farge: Rose Delhi

Veldig enkel å påføre, den er kremete i konsistensen og veldig behagelig å ha på. Dessuten sitter den utrolig godt på leppene og er pleiende.

GIORGIO ARMANI

Rouge d´Armani Matte, Intensive Matte & Comfort Lipcolor

  • Farge: Maharajah

Matt leppestift som gir en sexy look til leppene. Den sitter utrolig godt på leppene, noe som for såvidt er vanlig for matt leppestifter. Selv om den føles litt småtørr etter hvert, ser den ikke tørr ut. Tipset er å dytte på litt gloss om du føler det litt ubehagelig!

LANCÔME

L´Absolu Rouge Chroma – Proenza Schouler

  • Farge: Abstract Burgundy

Glossy, digg leppestift som er enkel å justere fargestyrken med. Du kan legge et tynt, transparent lag eller du kan kjøre på til en juicy leppestift. Denne har jeg brukt masse!

SOTHYS

Rouge Mat Sothys

  • Farge: Prune République

Den er på langt nær så matt som navnet skulle tilsi. Konsistensen er som smør, og føles ekstremt digg å ha på leppene. Mulig favorittkonsistensen blant disse – sammen med leppestiften fra Sisley.

JANE IREDALE

Rouge à Levres

  • Farge: Ella

Leppestiften med minst pigmenter i, og denne kan jeg egentlig påføre uten speil uten at jeg gjør for mye feil. Den er virkelig pleiende, så denne kan brukes som en pomade.

YSL

Rouge Pur Couture, Pur Colour Satiny Radiance

  • Farge: Violine Désinvolte

Min desiderte favorittfarge og finish! Den er litt kremete og glossy på samme tid, og jeg merker knapt nok at jeg har den på. Skikkelig YSL-finesse!

Legg igjen et svar