Looks,  Makeup,  Øyne

Høstsminken – lilla øyeskygge med tips for tunge øyelokk!

I helgen tok jeg en nærmere titt på høstsminken, og jeg har falt for sesongens lilla nyanser. Lilla er en rimelig hot farge denne høsten! Noen av designerne brukte til og med lilla sammen med ganske knall rosa – på øynene. Det synes jeg er litt i meste laget, men rosafargen må gjerne havne i kinnene.

Fordelen med lilla er at alle kler den, så derfor tenker jeg alle også har nytte av tipsene jeg ga i forrige innlegg, i denne og i neste. Dessuten har jeg fokusert litt på voksen hud og voksne utfordringer som du selvfølgelig også kan dra nytta av når du bruker andre farger og produkter.

Jeg har altså laget noen videoer som kommer på bloggen denne uken. Den første handlet om hvordan sminke huden din fin før du begynner med øyeskygge, og den kan du se HER! I denne posten ser du hvordan jeg bruker skyggeskrinet på en enkel måte til dagbruk, og hvordan du kan dempe tyngre øyelokk ved å legge skyggen riktig.

Over ser du produktene jeg har brukt for en dagsminke med bruk av lillatoner. I neste video viser jeg hvordan gjøre om dagsminken til festsminke!

I tillegg har jeg lagt litt rouge i kinnene, gloss på leppene, børstet brynene med brun brynsmousse og hatt på meg maskara.

  • Erborian, Bamboo Glow
  • Babor, Essential Care BB Cream
  • Lancôme, Teint Idole Ultra Wear Stick
  • YSL, All Hours Concealer
  • Kora Organic, Rose Quartz Illuminizer
  • Jane Iredale, Eye Shadow Kit, Purple Rain
  • Jane Iredale, Very Berry
  • YSL, Couture Chalks
  • Elizabeth Arden, Lasting Impression Mascara
  • Blinc, Eyebrow Mousse

Legg igjen et svar