Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Lepper Makeup

10 lekre “rosaish” leppefarger!

on
17. november 2020

For et år siden var jeg i Paris (herregud som jeg savner å reise!!!), og i vesken min hadde jeg 10 leppefarger som jeg byttet på gjennom dagene. De er veldig forskjellige, både i konsistens og i farge, men jeg hadde så lyst til å vise deg hvordan de så ut på. Har holdt de fleste fargene i rosa, men har også med et par i mer nude og bærnyanser. De aller fleste (kanskje alle) er fortsatt i butikk!

  • Shiseido – favorittfargen, kremete og holdbar!
  • YSL – ultralett konsistens.
  • Babor – mye pigment for en gloss!
  • Max Factor – sitter som støpt, må fjernes med sminkefjerner.
  • L´Occitane – pleiende balm.
  • Nouba – lekkert glans med skimmer, nydelig farge.
  • Tind of Norway – pleiende gloss i nydelig baritone.
  • Idun Minerals – for deg som digger lyse nyanser, pleiende.
  • Sisley – knallest fargen, nydelig konsistens.
  • Clarins – ultimate nude farge på gloss, kremete.

SHISEIDO, SELFIE

MAX FACTOR, RICH RASPBERRY

SISLEY, 23

CLARINS, 19

IDUN, FELICIA

BABOR, PINK CANDY

YSL, NUDE

L´ OCCITANE, 070

TIND OF NORWAY, EAST

TIND OF NORWAY, EAST

Alle produktene er mottatt av produsentene for å kunne gjøre journalistisk vurdering!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT