Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Base Makeup

Sjekk ut dette solpuddertrikset!

on
20. mai 2018

Alle har en maskara eller to i sminkepungen. Men jeg tror også at de aller fleste har et solpudder liggende. Jeg har prøvd å lære opp kvinner i 20 år at solpudder ikke skal brukes som et pudder, men for å understreke gløden du får i huden av solen – eller jukse den frem.

Om du ønsker å matte ned huden skal du bruke et fuktighetsgivende, transparent pudder. Men om du ønsker mer farge i huden er det større sjanse at resultatet blir jevnt, naturlig og vakkert når du bruker en bronzing gel i stedet.

Noen solpudder er matte, og de er ypperlige til å konturere ansiktet med. Men de aller fleste solpudder har skimmer i seg. Disse legger du i små mengder på de høyeste punktene i ansiktet der du tenker deg at solen treffer huden.

Derfor er faktisk disse to solpuddertypene perfekte å bruke sammen, og da får du et gyllent resultat som ser naturlig og riktig ut.

Solpudder lagt tilfeldig med stor kost kan nemlig gi veldig uheldig resultat. Siden du ikke helt vet hvor hverken fargen eller skimmeret havner kan det fort se litt skittent ut, noe som igjen gjør at du ser eldre og mer dratt ut i ansiktet. Skimmeret reflekterer nemlig lyset, og da bør du faktisk vite om du har plassert solpudderet riktig.

Et av mine favoritt solpudder er Guerlain, Terracotta Light Sheer Bronzing Powder. Jeg har brukt den i mange år, og dette er sommerens utgave. Det fine med den er at den har rouge i seg også. Den finnes i flere farger. Det fine med den er at rougedelen jobber på lag med rødfargen du har i huden slik at din egen rødfarge blir jevnere. I tillegg vil highlighteren gjøre jobben sin!

Rosa- eller ferskenfargen gjør også at huden får en ekstra nydelig glød. Det finnes mange solpudder som har en rouge i seg, så det er bare å blande paletten.

I videosnutten under ser du også et smart triks til som min superdyktige makeupartistkollega demonstrerte på meg. Når du er ferdig med å legge solpudder bruker du siste rest av det som er på kosten til å konturere nesen med. Legg et kjapt strøk på hver side, så  får du faktisk en litt mer sofistikert nese.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT