Base,  Makeup,  Øyne,  Sponset

Nytt merke lanseres denne uka – to favoritter!

Det kommer hele tiden nye type produkter på markedet. Det flommer også inn med nye merker. Noen av dem har masse gøyale produkter som gjør hudpleien til en lek, andre gir deg en liten fest hver eneste morgen, mens andre merker igjen er virkelig seriøse greier som er laget for den verst tenkelig hudtilstand.

Denne uken lanseres et merke som er litt innom den siste type kategori, men som først og fremst er sminke som løser alle type hudproblemer du måtte ha.

Det heter It Cosmetics, og er utviklet av Jamie Kern Lima som jobbet som nyhetsanker, og som alltid hadde problemer med veldig rød hud. Hun fant aldri produkter som ikke krakelerte eller gjorde huden blank, så hun fant ut at hun måtte lage sine egne produkter.

I samarbeid med plastiske kirurger utviklet hun produkter som dekker både akne, pigmentering, veldig blå ringer under øynene, rosacea og arr. Produktene inneholder blant annet kollagen og sneileslim som er gunstige ingredienser for problemhud.

Dama over er ikke grunnleggeren, men Shannon Pirie Charles som reiser verden rundt og underviser i merket. Jeg hadde gleden av å møte henne i Stockholm i september. En usedvanlig engasjert person, og det skjønner jeg veldig godt. Hun fortalte blant annet at hun har hatt systisk akne, og kan derfor sette seg inn i andres situasjon.

Hennes favorittprodukt, og som hun snakket veldig mye om, er Your Skin But Better CC+. Det er et alt i et produkt, og i følge henne erstatter dette produktet både fuktighetskrem, foundation og concealer, og det er utelukkende den hun bruker etter rens om morgenen.

Det har jeg testet, og det funker ikke på meg. Kremen gir ikke tilstrekkelig fukt, og den er så dekkende at det ser helt snodig ut. Det passer rett og slett ikke den norske estetikken, selv om man har store problemer med huden. Men mulig det fungerer når du er et sted med høy luftfuktighet.

Men den har allikevel blitt et favorittprodukt for meg. Den fungerer perfekt som concealer under øynene også, Den dekker mine pigmentflekker i pannen og rosacea som jeg har på kinnene. Jeg bruker kun to knappenålshoder til hele ansiktet, inkludert til de blå ringene under øynene.

Under ser du bildet av hvordan huden min kan være rett etter at den er renset og smurt, og hvordan den ser ut med sminke på.

Jeg har også testet produktet på virkelig heavy rosaceahud, og det fungerer helt utmerket. Huden blir ikke tørr, men jevn og fuktet. Jeg har også testet consealeren, og den må virkelig brukes med omhu. Den er altfor heavy om du har mye rynker, men om du har veldig blå ringer fungerer den utmerket.

Jeg har testet mange av produktene, men i tillegg til CC+ virkelig digger jeg maskaraen Superhero. Den er virkelig helt rå! Den har god kost, den er enkel å påføre, den sitter på hele dagen uten å drysse og du får supre vipper fra først strøk.

På bildet under har jeg brukt CC+ og et strøk med maskaraen. Jeg synes vippene er kjempefine. Et strøk til, og jeg er klar for fest!

Gjør oppmerksom på at turen til Stockholm var sponset pressetur med L´Oréal, og produktene har jeg fått gratis til testing og vurdering.

Legg igjen et svar