Behandlinger,  Kropp,  Sponset

Cellulitter? Se før- og etterbilder fra denne behandlingen her!

Sommeren kommer like brått på hvert eneste år! Ikke bare det, men lysten til å vise seg i bikini på stranden blir bare mindre og mindre etter som årene går. En ting er at huden ser ut som lystoffrør når solen ikke har fått slippe til.

Det andre er at cellulittene over hodet ikke har blitt mindre med årene, og de synes bare så utrolig mye mer på en melkehvit kropp.

Vel, jeg fikk tilbudet av Gerd Steinheim (en rå, knallbra, hyggelig, herlig og flink dame) på Beauty Studio i Oslo om å teste LPG, en maskin som utfører “hard core” lymfedrenasje. Jeg har testet lymfedrenasje-behandlinger før, og jeg virkelig digger det! Det kan beskrives som en real detox der du får renset kroppen for masse av det som har hopet seg opp i vevet ditt gjennom lange tider! Kroppen blir så mye lettere, huden smoothere, du går ned noen centimeter og cellulittene mindre.

Selv gikk jeg ned flere cm rundt magen, men det morsomste var at beina og armere fikk lik omkrets igjen. Vi snakker om at venstre bein i utgangspunktet var 1,5 cm større enn høyre, i tillegg til at jeg gikk minst en cm til på hver side. Det samme skjedde med armene, der høyre arm var større enn venstre.

Bildene føler jeg er litt private, derfor får du kun en liten titt!

DETTE SKJER:

Lipomassasje, som behandlingen også kalles, er en teknikk som brukes for å utføre såkalt mekanisk bindevevsmassasje. Teknikken ble oppfunnet av franskmannen Louis Paul Guitay på tidlig 80-tallet, derav navnet LPG.

LPG Endermologi behandler cellulitter, overflødig væske og fettdepoter ved at blod- og lymfesirkulasjonen settes i gang. Terapeuten bruker en maskin med stort munnstykke som tar kraftig tak i hud og vev, og på den måten masserer dypt ned i cellulittene. Blant annet skjer det en lipolyse, altså at fettceller brytes ned.

Terapeuten fører munnstykket i en viss rekkefølge slik at slaggstoffer, toksiner, overflødig væske og fett dreneres ut av kroppen på en optimal måte. Behandlingen har også god effekt på cellene i huden. Produksjonen av kollagen og elastin øker, noe som gjør at huden blir strammere.

Dette er en ukomplisert og en helt naturlig behandling som kun består en kraftig massasje, og gir effekt som varer lenge. Men den er skikkelig, skikkelig, skikkelig vond i startet. Det har noe med at sirkulasjonen i området er dårlig, noe som er med å gi disse cellulittene. Hos meg var det absolutt verst på lårene! Herregud, så vondt det var i starten!

Heldigvis forsvinner smertene etter noen behandlinger. Faktisk blir den så behagelig at du kan sovne!

Det anbefales at du gjør en kur på 10 ganger over en periode på 5-6 uker. Det er også først etter den 5.-6. gangen at du begynner å virkelig se resultatene.

Det er også en viktig ting til som er viktig når du gjør denne kuren, og det er å tenke på kostholdet ditt. Jeg vet det er skikkelig vanskelig, for det dukker så mange fristelser opp med venninnekvelder, kosekveld med kjæresten, selskaper, reiser og forretningsmiddager.

Dessuten er det en del ting man ikke er helt obs på kan gi større utslag på kroppen enn andre. Ikke nødvendigvis i kilo, men i omkrets! De vanligste synderne er alkohol, brus, kullsyre, sukker, salt, kaffe, halvfabrikata og nikotin. De lagrer seg i vevet ditt, binder væske og hoper opp avfallstoffer som er med på å gi både cellulitter, hovenhet og smerter.

Resultatet kommer selvfølgelig mye raskere, blir bedre og varer lengre om du fjerner dette fra kostholdet ditt. Dessuten bør du triple vanninntaket ditt!

Sammen med denne detoxkuren brukte jeg kroppsprodukter fra Janssens Cosmetics. Super skrubb som virket litt kjølende, en cellulittkrem som varmet og en antiagekrem med blant annet vitamin A. Supre produkter som var med på å øke forbrenningen og gjøre huden jevnere!

Men husk da – ingenting varer evig, og som alle andre behandlinger bør man vedlikeholde med å ta en enkeltbehandling i ny og ne, for eksempel en gang i måneden! Du føler at du får renset opp i kroppen, i tillegg til at effekten varer veldig lenge!

Jeg gjør oppmerksom på at behandlingen og produktene er sponset!

Legg igjen et svar