Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Behandlinger Kropp Tester

Ny spatrend! Virtuell mindfulness

on
20. mars 2018

Jeg har fått den ære av å være den første i Norge til å teste ut The Mindful Touch fra Natura Bissé. En smakebit på hva vi kan forvente innen spa-segmentet, der lyd og bilde forenes i skjønn harmoni med berøring og massasje fra terapeuten. Natura Bissé er et luksuriøst spa- og hudpleiemerke fra Barcelona, og i Norge finnes foreløpig merket kun på Thief Spa i Oslo.

Merket er en familiebedrift, og helt siden starten har de vært innovative på utvikling av produkter og behandlinger, der de i følge dem selv aldri går på kompromiss med noe. De har derfor mange stjerner i sin fanskare. Faktisk sørget Natura Bissé for at skuespillerene på vinterens storfilm “Mordet på Orientekspressen” til en hver tid hadde perfekt hud under innspillingen.

Anna Sporre hos Natura Bissé Scandinavia kan fortelle at det var de som var først ute med den effektive led-masken, men det er først i de senere årene at andre har tatt behandlingsmasken som aktiviserer cellene i bruk. Se masken litt lengre ned i saken!

Du har kanskje sett The Bubble også, oksygenteltet med 99.95% ren oksygen som du kan få behandling i. Boblen er på rundreise i hele verden, og i fjor testet jeg den ut da den var på besøk i Oslo. LES MER HER!

Deres siste innovasjon er altså inspirert av mindfullness, en meditasjonsform med røtter fra buddismen som går ut på å trene mental styrke. The Mindful Touch-behandingen jeg fikk besto både av lysterapi, punktmassasje, bilder gjennom VR-briller, musikk, lyder og en behagelig stemme. En fabelaktig opplevelse!

Totalen er jo helt unik, men det mest spennende, synes jeg, er at de tar i bruk VR-briller som trekker deg inn i en virtuell verden. Det starter med at du får følelsen av å ligge på bakken og se opp mot himmelen. Deretter dras du inn i en overjordisk fantasiverden som er så utrolig vakker og behagelig.

Anna er en dyktig terapeut med lang erfaring, og det var helt fantastisk å kjenne hvordan lyd, lys og bilder forsterket hennes berøring og massasje. Eller som hun selv kaller det: The power of touch! Noe det virkelig er! Massasjen går på å trykke på punkter som demper stress og får deg til å slappe av.

Men på grunn av kombinasjonen med lyd og bilder blir du også mer bevisst på hva som skjer med deg! At det faktisk ikke er helt tilfeldig hvor terapeuten tar på deg!

Jeg har testet lysterapi tre ganger tidligere, og vet hvor stor innvirkning det har på kroppen. Selv om du ikke ser lyset direkte (LES MER HER)! Denne gangen fikk jeg gråblå og grønt lys som roet meg helt ned, og da jeg skulle vekkes opp igjen satte hun på rødt, energirikt lys.

Lydopplevelsen var også veldig annerledes enn jeg hadde forestilt meg. Jeg hadde forventet meg sånn veldig rolig pling plong musikk med lyden av sjøbris, slik det ofte er i mindfulness. Men slik var det absolutt ikke. Musikken var heller mer sånn du hører på loungebarer, med groovende rytmer og gitarriff. Hemmeligheten ligger i at beaten er den samme som hjerterytmen, og i deler av sekvensen hører du også på et hjerte som dunker sammen med bekker som sildrer.

Brillene sitter kun på i starten av behandlingen, slik at terapeuten kan fortsette med for eksempel en ansiktsbehandling eller annen massasje. Jeg fikk blant annet testet ledlys-masken.

Uansett sitter jeg igjen med en unik opplevelse. Jeg gikk ut derfra med “flawless skin”, senkede skuldre og en opplevelse rikere.

JEG GJØR OPPMERKSOM PÅ AT BEHANDLINGEN VAR SPONSET I FORBINDELSE MED ET PRESSEEVENT FOR JOURNALISTER.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT