Hender,  Kropp

Gode håndkremer som ikke klisser

På grunn av jobben min sitter jeg mye på pc og mobil. Men jeg har hender som ofte blir tørre. På vinteren er det kulden som tørker ut huden, men i sommerhalvåret må hendene mine gjennom sjauearbeid, hagearbeid og annet som gjør at hendene mine blir tørre. Både på grunn av materialene jeg holder på med, men også fordi jeg føler jeg må vaske hendene litt ofte.

Derfor er jeg avhengig av gode håndkremer som gir masse fuktighet og pleie, samtidig som de føles lette, og trekker inn i huden raskt slik at jeg kan holde på med andre ting uten at det føles klissete.

Her er noen håndkremer som oppfyller mine krav, i tillegg til at de dufter mildt og godt.

Being by Sanctuary Spa Hand Cream:

Dette er selve sommerhåndkremen! Både tuben og den lett eksotiske duften av chili, mango og tonkabønner gjør meg rett og slett glad. Og så pleier den hendene med mangosmør og mandelolje. Digg!

Cosmica Stay Soft Hands Age Protecting Hand Cream:

Kremen du skal ta med deg ferie og som du skal ta på deg når du skal være ute! Den inneholder nemlig solfilter og antioksidanter i form av vitaminer. Dermed forebygger du både rynker og brune flekker. Med vitamin A, B3, C og E, samt nærende olje fra engkarse.

The Chemistry Brand Hand Chemistry Pro-Repair Skincare for Hands:

Denne håndkremen har blitt en av mine favorittprodukter, sånn generelt. Merket er under det banebrytende selskapet Deciem, og akkurat dette merket har en rekke produkter for bare hender og føtter. Denne kremen skal behandle 8 forskjellige aldringstegn! Jeg synes den er skikkelig god!

Helena Rubinsten Re-plasty Age Recovery Hands, Neck & Decolleté:

Helena Rubinstein er et av mine favorittmerker! Det er så delikat, luksuriøst, velduftende og lekkert, og denne håndkremen er intet unntak! Jeg har den stående på nattbordet, og jeg bruker den stort sett hver eneste kveld! Den kan brukes på halsen og på brystet også, som også har den samme tynne huden som du har på hendene!

Legg igjen et svar