Ansikt,  Behandlinger,  Hudpleie,  Tester

Behandlingene som gjør underverker for tørr, sår, gusten og rød hud!

Av ulike grunner har huden min vært ekstra tørr og sensitiv denne våren. Huden har til tider vært så tørr at den både har vært sår og rød, spesielt etter at jeg har renset den. Da har rødheten bare blusset opp, og huden har i tillegg vært veldig varm og irritert. Jeg kan ha tendenser til rød hud, men det pleier å roe seg ned etter et minutt eller to.

Når du har sensitiv hud eller har andre type problemer med huden din anbefaler jeg at du tar deg tid og råd til å gå til hudpleier. Da får du vite eksakt hva som feiler huden, hva du skal gjøre med den og hvilke produkter du skal bruke.

Det kan faktisk hende at hudpleien du bruker er med på å forsterke dine hudproblemer eller i verste fall er årsaken til dine problemer med huden.

Jeg har vært så heldig å få teste ulike behandlinger, og jeg kan ikke annet enn å si at det har gjort underverker  for huden min. Jeg har testet alle behandlingene tidligere også, så de var ikke nye for meg. Jeg visste med andre ord hva jeg skulle gå til!

NATURA BISSE - THE O2 RELAX

Det finnes kun en hvit og en gjennomsiktig boble fra Natura Bissé i verden som stadig er på rundreise for å besøke ulike steder. I forrige uke var The Bubble på Thief Spa i Oslo, og jeg var så utrolig heldig som eneste journalist å få behandling inne i dette bobleteltet. Bobla heter egentlig Bubble Pure Air, og inneholder faktisk hele 99.95% helt ren luft. Jeg lover at du merker forskjell bare ved å gå inn i teltet, og du slapper automatisk helt av.

Terapeut min, Anna Sporre, beskrev behandlingen som jeg skulle få som å ligge og slappe av på stranden, for så å klatre opp et berg. På toppen skulle jeg se utover utsikten nærmest som i en meditasjon for så å stupe ut i det kalde vannet. Til slutt så skulle jeg slappe av på stranden igjen.

Huden fikk altså en skikkelig skrubb, en beroligende og fuktighetsgivende maske, og til slutt gode kremer med masse pleie. Resultatet var en beroliget hud med masse fukt og ny energi. Oksygenet som er i luften samt i produktene gjør huden klar og frisk.

Behandlingen får du selvfølgelig når boblen ikke er der også!

DERMALOGICA SIGNATUR - UTVIDET

Basen er signaturbehandlingen, men den ble utvidet og skreddersydd til hudtilstanden min som var usedvanlig tørr. I tillegg brukte terapeuten maskinteknologi fra Bio-Therapeutic med både ultralyd for bedre rens, mikrostrøm for muskel gjenopptrening og energigjennomstrømning til cellene pluss konturmaske.

Terapeuten min, Ann-Kristin Stokke, fokuserte både på spenst, glød, slitne øyne og å roe ned varm og ujevn hud. Hun brukte derfor melkesyrepeeling, oppstrammende og kjølende øyemaske og ulike produkter med fukt og vitaminer som hun lukket inn med en konturmaske. Det er den du ser på bildet, og ja, jeg vet – det ser helt korny ut! Men jeg lover at du ser enormt stor forskjell på huden etter kun en behandling, både på linjer, spenst og løft. Rødheten i huden var helt beroliget.

Jeg fikk et veldig smart tips, og det er at om du har dårlig tid eller at du har dårlig råd så kan du gjøre deler av behandlinger som såkalte Micro zone-behandlinger på 20 minutter.

INTRACEUTICALS

Dette er den såkalte Madonna-behandlingen, og det er vel fordi popartisten Madonna alltid får denne behandlingen når hud skal opptre på en scene eller den røde løperen. Det er makeupartisten Gina Brooke som har turnert med Madonna på fire ulike turneer som gjør denne raske behandlingen på huden før hun legger sminken. Alltid!

Jeg er så heldig å ha møtt Gina to ganger, og begge gangene har jeg fått denne behandlingen av henne. Du skal få møte henne på bloggen om ikke så lenge, så det er bare å følge med!

Men tilbake til behandlingen! Den heter egentlig Intraceuticals, og er opprinnelig fra Australia. Behandlingen går ut på å sluse hyaluronsyre (gir fukt i huden) og for eksempel vitaminer og beroligende ingredienser ned i huden ved hjelp av oksygen under trykk! Enkelt fortalt blir molekylene så små at de penetrerer lengre ned i hudlaget, og huden blir altså så full av fukt at du ikke vil tro det!

Jeg har sett behandlingen demonstrert og fått den utført, og det er helt fascinerende hvor stor effekten er. Huden får et løft, masse fukt, blir jevn og huden slutter å være irritert. Jeg har fått behandlingen alene, men den fungerer enda bedre i kombinasjon med andre behandlinger.

GJØR OPPMERKSOM PÅ AT ALLE BEHANDLINGENE ER SPONSET I FORBINDELSE MED PRESSELANSERINGER.

Legg igjen et svar