Ansikt,  Behandlinger,  Behandlinger,  Kropp,  Tester

Kromoterapi – få mer energi og bli mer uthvilt enn noen gang!

For en del år tilbake var jeg på reise til Cannes! Blant annet fikk jeg teste Chromotheraphy eller fargeterapi som vi kan kalle det. Det er virkelig noe av det mest fantastiske og på samme tid noe av det rareste jeg har prøvd, i alle fall når det kommer til hudpleie og velvære.

Der jeg var i Cannes var rommet helt hvitt, og så fikk jeg spørsmål om hvilke farge jeg trodde at jeg trengte. Om jeg hadde lyst kunne jeg velge alle de sju fargene hun hadde å by på, så jeg tenke at hvorfor ikke bare kjøre på og ta alle sammen på rullering.

Jeg tenkte at jeg kom til å bli helt gal i hodet av all den fargeskiftingen, men sannheten var at jeg sovnet på sekunder og våknet en time etter mer avslappet enn på mange år! Terapeuten fortalte meg den gang at alle shakraene, det vil si energinivåene, i kroppen var fylt opp, og det var de ulike fargene som sendte signaler til de ulike nivåene i kroppen – selv om jeg hadde øynene lukket.

Jeg tenkte at dette kom til å komme til Norge veldig snart, for makan til effekt og opplevelse hadde jeg aldri vært borte i før.  Men det er først nå cirka 8 år etter at jeg endelig har fått oppleve det igjen.

Å bruke farger på en aktiv måte er overhodet ikke ukjent! Det er noe interiørstylister bruker stadig, og hvem har vel ikke fått med seg at blå og grønne rom er det beste å sove i? Ja, faktisk kan grått og latte, som var så poppis for noen få år siden, ødelegge for sengehyggen på soverommet? Har du for eksempel problemer med søvn så skal du unngå hvite vegger på soverommet! I tillegg brukes fargeterapi i behanding av psykisk helse.

Vi vet også at rødt gir masse energi, og det får hjertet til å slå raskere! Et mosegrønt hjerte kan med andre ord ikke ha samme funksjon som symbol for kjærlighet som rødt!

Ingenting gir meg mer energi enn å gå i en fuktig, irrgrønn skog! Det er nesten så den intense grønnfargen brenner i øynene!

Men nå tilbake til fargeterapien jeg endelig fikk oppleve her i Norge! Jeg var på Five Zenzes der de bruker Chromotherapy til ulike behandlinger. De virkelig tilpasser behandlingene sine til akkurat det du trenger, og jeg har fått oppleve Cromotherapy på to måter. Den ene gangen fikk jeg fargen rød som var med på å forsterke en fettforbrennende behandling. LES MER OM DET HER.

Men den mest spesielle behandlingen var deres Shiseido Signature som er en kombinasjon av Chromoteraphy, aromacology (som jeg kommer straks tilbake til), massasje og hudpleie. Helt rått!

På et tidspunkt var jeg så avslappet at jeg ikke visste om jeg hadde munnen åpen eller ikke.

Det åpnet med fargen cherise/lilla som du ser på bildet. Den henvender seg til den mer spirituelle eller “det høyere” meg, og gir meg muligheten til å tenke mer på meg selv. Så fikk jeg turkist som trigger mine sanser for å oppleve verden og utvide mine horisonter. Kanskje får meg til å tenke litt ut av den berømte boksen, og gi meg nye ideer. Til slutt fikk jeg grønt som er å gå gjennom en grønn eng, noe som får meg til å roe meg ned, ja, få plantet beina på jorden igjen.

Samtidig som jeg fikk denne energigivende fargebehandlingen fikk jeg nydelig behandling med Shisidos produkter. De er kjent for å bruke aromacology, altså duftterapi i sine produkter. De har en fascinerende forskning på hva duft faktisk kan gjøre med kroppen og huden din, og har et eget forskningssenter i Japan på blant annet det.

Jeg fikk først en krem med sandeltre og Ylang Ylang smurt på nesen min, noe som virkelig har en beroligende effekt. Når jeg skulle vekkes opp av dvalen min, og jeg måtte virkelig vekkes, fikk jeg et luktesalt av en krem med blant annet pepper under nesen.

Igjen, som for 8 år siden var jeg som et nytt menneske, der hud, hode, kropp og sinn hadde fått ny energi, samtidig som jeg igjen følte meg mer uthvilt enn på lenge!

BEHANDLINGEN ER SPONSET  I FORBINDELSE MED PRESSELANSERING!

Legg igjen et svar