Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hår Pleie

Hudpleie for håret

on
14. februar 2018

Det er alltid noe nytt innen hårpleie, men i de seneste par årene har jeg sett en litt ny retning. Tidligere synes jeg det var mest fokus på selve hårstråene, mens nå er det minst like stor fokus på hodebunnen. Vi bruker flere stylingprodukter i håret enn noen gang, og det er kanskje en naturlig følge av det.

Samtidig, så har det jo alltid vært noen som har hatt problemer med hodebunnen, med for eksempel kløe og flassing. Før var jo alltid produktene for hodebunn virkelig myntet på de som hadde store problemer med usexy flasker og tuber som sto halvveis bortgjemt i en hylle bak disken. Vi som kanskje hadde litt irritert hodebunn av noe slag har alltid nøyd oss med å teste ut en ny sjampo som skal være litt mindre irriterende for huden der håret vokser opp fra.

Nå som hodebunnen har blitt like viktig for sunt hår som hårstråene selv, har produktene blitt lekrere enn noen gang. Nå putter man inn hudpleiefordeler i sjampoen som den rene selvfølge, og akkurat det er jeg, som danskene sier, “helt vild med!”

I tillegg til hudpleiefordeler i sjampoer og balsamer, har det også kommet til helt nye type produkter med inspirasjon fra hudpleien. SKRUBBER har jeg skrevet om før, og du kan lese mer om det HER. Nå kan du pleie hodebunnen med lotion, oljer og serumer som gjør vekstvilkårene til håret ende bedre. I tillegg kan du nyte velduftende, dyptvirkende masker som ikke bare gjør håret blankere, men også gjør hodebunnen sunnere.

Begrepet spa og ritualer dras inn i både hårsalonger og i dusjen hjemme, og ja, jeg er helt sikker på at håret blir mye bedre av det.Jeg har testet flere nye merker det siste året, og her er tre merker som også er meget bra for hodebunnen din. Jeg har testet dem alle!

Sisley er kjent for sin eksklusive hudpleie basert på planter. Hair Ritual by Sisley ble nylig lansert, og er virkelig helt nydelig. Jeg vet at mange mener at skal du få en god sjampo så skal den være laget av noen som kan hår. Jeg er ganske sikker på at de har fått inn ekspertise på hår, men de sitter selv på en ekspertise på hud som er helt rå.

Produktene dufter godt, og gjør håret mykt. Jeg like veldig godt serumet som jeg masserer inn i hodebunnen, og oljen som gjør håret blankt uten at håret blir fett. Nydelig! Dette er ikke et rimelig merke, men du får mye mer enn et hårprodukt.

Unwash er en serie som har unnlatt å tilføre harde kjemikalier i produktene sine. De bruker blant annet kokos til å skumme opp sjampoen og moringaolje til å nære hodebunnen, selv i sjampoen.

Jeg har hørt at noen synes at håret ikke blir vasket, og at det føles fett og tungt, men der er jeg helt uenig. Jeg synes produktene er helt supre, og de fungerer kjempegodt i mitt nordiske hår. Jeg har massert inn balsam, masker og oljer i hodebunnen min i lang tid nå, og derfor er også hodebunnen min vant til pleie – uten at håret blir tungt av den grunn!

For det første er maskene The Circle Chronicles fra Davines kjempegøye og innbydende å se på! De er praktiske å ha med på tur, og de lukter bare så utrolig godt! Masken skal egentlig sitte i håret i 10 minutter, med det gjør ikke så mye om du ikke rekker full tid hver gang!

Maskene skal brukes etter type behov, som for eksempel om håret trenger ekstra shine, påfyll av fukt, rensens for forurensing og støv eller trenger å freshes opp etter en lang flytur. For eksempel! De ultranærende maskene skal også masseres inn i hodebunnen!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT