Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Frisyrer Hår Tester

“Contouring” av sveisen

on
18. november 2016

Denne behandlingen er sponset.  Contouring av ansiktet har vært noe av det hotteste de siste par årene, men har du hørt om contouring av håret? Ikke?

Vel, på samme måte som alle makeupartister har holdt på med “contouring” av ansiktet siden tidenes morgen (nesten), har frisører gjort det samme på ulike måter. Begge deler handler om å forme ansiktet til å bli så nett og pent som mulig. Makeupartister har bare ikke kalt det for noe annet enn lys- og skyggeteknikk!

Wella har fått sitt eget contouringspalett, Le Beige, med ulike nyanser som er designet for å fremheve hudtonen. Med paletten kan de lage ulike skyggeeffekter som legges på strategiske steder, som for eksempel å lage mer volum i til håret eller smalne ansiktet.

I tillegg bruker de en gloss som øker samspillet mellom fargene i håret, jevner hårfarger og gjør hårfargen mer naturlig.

DETTE BLE GJORT MED MEG

Så hvordan blir man vurdert? Lene Larsgaard Bjørnland som er Wella Educator forklarer at hun vurderer både alder og yrkesvalg, og om jeg hadde vært litt mer frika eller hadde hatt en annen type jobb kunne hun gjerne foreslått litt mer iøynefallende farger i håret.

Siden jeg har varme farger i ansiktet, men har røde kinn, gikk hun for conjac, karamel og en litt lysere farge som ikke er for varme. I hårbunnen la hun en mørkere farge for å gi dybde (og for å dekke grått hår, hysj!), mens de tre fargene ble lagt i front med det lyseste ytterst.

Resultat: Huden fikk en varmere tone og brunfargen i de grønnbrune øynene mine kom bedre frem.

Jeg har firkantet ansikt, slik veldig mange skandinavere har. I tillegg har jeg kort panne, og haken min er heller ikke spesielt lang. Får jeg feil frisyre blir faktisk ansiktet mitt ganske rundt, og det har jeg ikke spesielt lyst til.

Derfor markerte Lene ansiktet med kinnskjegg som virker smalende på ansiktet og forlenget ansiktet med en lugg som står oppover. Sideskill med lugg som går skrått til siden virker også smalende på ansiktet mitt.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT