Frisyrer,  Hår,  Stylingprodukter

Kult hårtips fra Chanels hårstylist

Når vi (pressen) møter stjernestylist Freda Rossidis kommer hun direkte fra Chanels visning i Paris! Hun er nemlig en av hårstylistene som du finner backstage på alle de store og viktige moteshowene, Chanel, Fendi og Gucci for å nevne noen. Dama ser ut som 2017-utgaven av 80-tallets Cindy Lauper og Madonna, og litt lengre ned får du vite hvordan du på en veldig enkel måte får akkurat hennes rocka frisyre som hun farger helt selv.

Mannen ved siden av heter David Justin og er gründer av hårpleiemerket Mr. Smith som nylig har kommet ut i hyllene på utvalgte frisørsalonger. Han er tilfeldigvis sønnen til stjernestylisten, og det er egentlig hun som er hans kompanjong. Som sønn av en hårstylist som designere og store magasiner over hele verden vil jobbe med har han fått hår servert med barneskje.

Selv ble han mer og mer interessert i teknologien i hårproduktene, men han fant helt aldri det han selv var ute etter. Luksuriøse, rene produkter som samtidig leverer. Dermed ble Mr. Smith til!

Og, lurer du på hvem Mr. Smith er? Det gjorde jeg også! Men det er faktisk ingen! Det var bare det første som falt ned i hodet hans!

ENKLE STYLING- OG FAREGETIPS

Men så til produktene og Freda Rossidis sin frisyre! De er australske, og inneholder essensielle og andre botaniske oljer fra “Down Under”. De dufter veldig naturlig, ser usedvanlig bra ut på badet, men føles også utrolig bra i håret. Freda Rossidis vet selvfølgelig hva hun selv ønsker å jobbe med, og ja, disse produktene har også vært brukt på noen store visninger.

Jeg har testet flere av produktene, men det er spesielt to produkter som skiller seg litt ut. The Foundation er et utrolig kult produkt som gir volum, tekstur og hold. I bruksanvisningen står det at det skal påføres i fuktig og håndkletørket hår.

Men Freda Rossidis forklarte meg at det var slettes ikke nødvendig! Hvorfor bruke tid på det, liksom! I motsetning til alle andre fønprodukter bruker hun dette produktet i tørt hår før hun føner på det. Da får du et kult teksturhår – ja slik som hun har stylet håret sitt!

Lillafargen som gjør håret hennes bare enda mer rocka og kult får hun rett og slett ved å vaske håret med sjampo med lillafarge. Lillafargen som skal holde sølv- og blonde nyanser kalde brukes vanligvis kanskje en gang i uken. Men hun overpigmenterer håret ved å bruke deres lilla “blond”-sjampo ved nesten hver vask! Kult?

Bildene er tatt av Hanne Erøy/MIO MEDIA

Legg igjen et svar