Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Frisyrer Hår Stylingprodukter

Kult hårtips fra Chanels hårstylist

on
9. november 2017

Når vi (pressen) møter stjernestylist Freda Rossidis kommer hun direkte fra Chanels visning i Paris! Hun er nemlig en av hårstylistene som du finner backstage på alle de store og viktige moteshowene, Chanel, Fendi og Gucci for å nevne noen. Dama ser ut som 2017-utgaven av 80-tallets Cindy Lauper og Madonna, og litt lengre ned får du vite hvordan du på en veldig enkel måte får akkurat hennes rocka frisyre som hun farger helt selv.

Mannen ved siden av heter David Justin og er gründer av hårpleiemerket Mr. Smith som nylig har kommet ut i hyllene på utvalgte frisørsalonger. Han er tilfeldigvis sønnen til stjernestylisten, og det er egentlig hun som er hans kompanjong. Som sønn av en hårstylist som designere og store magasiner over hele verden vil jobbe med har han fått hår servert med barneskje.

Selv ble han mer og mer interessert i teknologien i hårproduktene, men han fant helt aldri det han selv var ute etter. Luksuriøse, rene produkter som samtidig leverer. Dermed ble Mr. Smith til!

Og, lurer du på hvem Mr. Smith er? Det gjorde jeg også! Men det er faktisk ingen! Det var bare det første som falt ned i hodet hans!

ENKLE STYLING- OG FAREGETIPS

Men så til produktene og Freda Rossidis sin frisyre! De er australske, og inneholder essensielle og andre botaniske oljer fra “Down Under”. De dufter veldig naturlig, ser usedvanlig bra ut på badet, men føles også utrolig bra i håret. Freda Rossidis vet selvfølgelig hva hun selv ønsker å jobbe med, og ja, disse produktene har også vært brukt på noen store visninger.

Jeg har testet flere av produktene, men det er spesielt to produkter som skiller seg litt ut. The Foundation er et utrolig kult produkt som gir volum, tekstur og hold. I bruksanvisningen står det at det skal påføres i fuktig og håndkletørket hår.

Men Freda Rossidis forklarte meg at det var slettes ikke nødvendig! Hvorfor bruke tid på det, liksom! I motsetning til alle andre fønprodukter bruker hun dette produktet i tørt hår før hun føner på det. Da får du et kult teksturhår – ja slik som hun har stylet håret sitt!

Lillafargen som gjør håret hennes bare enda mer rocka og kult får hun rett og slett ved å vaske håret med sjampo med lillafarge. Lillafargen som skal holde sølv- og blonde nyanser kalde brukes vanligvis kanskje en gang i uken. Men hun overpigmenterer håret ved å bruke deres lilla “blond”-sjampo ved nesten hver vask! Kult?

Bildene er tatt av Hanne Erøy/MIO MEDIA

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT