Ansikt,  Hår,  Kropp,  Makeup

Økologiske sommerfavoritt

Jeg elsker produkter som får huden min til å lukte godt eller som gir en effekt i form av glans og skimmer eller bare får huden til å føles myk og smidig. Jeg har mange favorittprodukter som ikke nødvendigvis er av naturlig opphav, men spesielt på sommerstid får jeg lyst til å bruke produkter som er så naturlig som mulig.

Det er liksom noe deilig sommerlig over produkter som er basert på naturlige planteoljer, essenser og nektarer. Det er som å smøre sommeren på huden, og det liker jeg.

Jeg vet at noen sliter med allergiske reaksjoner på noen naturlige ingredienser, og liker derfor best andre type produkter. Heldigvis har jeg sluppet unna alt som heter allergier, både innen hudpleie og mat, så jeg bruker alt jeg liker på huden min.

Naturlig produkter kan godt bare være naturlige, altså ikke nødvendigvis økologiske, for min del. Det krever nemlig veldig mye før en ingrediens kan klassifiseres som økologisk. Dessuten er det ingredienser du aldri kan få økologisk, men som har veldig gunstig effekt på huden. Andre ingredienser igjen er av bedre kvalitet som ikke-økologsk.

Derfor velger noen leverandører å klassifisere sine produkter som naturlige i stedet for økologiske, selv om andelen økologiske ingredienser er veldig høy.

Det er ikke dermed sagt at noe er bedre enn det andre, men man ønsker å formidle ulik filosofi. Dessuten har teknologien blitt så utrolig bra slik at økologiske produkter ikke lukter og ser ut som de gjorde for noen år siden. Økologiske, eller bare naturlige produkter kan ha like høy teknologi og effekt som de mest avanserte kremene man hører om.

Jeg har plukket noen økologiske godbiter som i alle fall jeg vil ha med meg på ferien, og som jeg tror du vil like uansett hvilket forhold du har til økologiske produkter.

  • Rudolph, A hint of Sommer: Selvbruningsdråper som du blander inn i kremene dine – perfekt til å vedlikeholde brunfargen med.
  • Émninence, Blueberry Shimmer Body Lotion: Skimrende fuktighetskrem med, ja faktisk, blåbær.
  • Rudolph Sun, Sun Body Lotion SPF 30: Solkrem som gir superfint skimmer til huden.
  • Julisis, Gold Wash Day: Ansiktsrens med gull som du bruker på morgenen.
  • S5, Nourishing Cleanser: Rens som er perfekt å bruke når huden føles stram og tørr.

Antonin B, Baume Intense au Miel: Balm som du kan bruke som kur og hårstyling på en gang.

Björn Axén, Organic Caring Hair Oil: Olje som kan brukes som pleie og styling, men du kan også bruke den på resten av kroppen også!

  • Living Nature, Luminous Powder: Super å bruke som solpudder.
  • Organic Island Shell Lip Balm: Balm for tørr og såre lepper, men som du også kan smøre på tørre områder.
  • Juice Beauty, Photo-Pigments Illuminating Primer: Gir huden så flott glød og fin overflate at foundation er nesten overflødig.

Legg igjen et svar