Base,  Lepper,  Makeup,  Negler,  Øyne

Sniktitt på vårens sminketrender

Joda, jeg vet det snart er nyttårsaften, og at det fortsatt er sotede øyene, glitter og røde lepper som er i fokus! Men rett over nyttår så kommer faktisk de første sminkeproduktene for våren i parfymerihyllene. Og jeg må si at at jeg gleder meg! Det er ikke det at trendene er så banebrytende, men jeg elsker de nye forpakningene, de nye formulaene og fargene.

Jeg har fått informasjon fra flere merker enn de du ser under, og etter min mening kan vårens nyheter deles inn i to hovedkategorier fargemessig. Den ene er fargerike sukkertøy som gjør deg så inderlig glad. Fargene som går igjen er oransje, rosa, blått og fiolett. Den andre har dypere farger med nude, lilla, brent terrakotta og dyp blå.

De sistnevnte fargene er nok litt mer etter min smak, men jeg har noen favoritter fra de mer fargerike produktene også.

Lancôme sin vårsminke er som hentet fra et fransk konditori! Virkelig elsker makroduoen med rouge og blender, og den rosa kremskyggen i stiftform gir et herlig hint fra 60-tallet.

Naturlig, sunn hud er fortsatt i fokus hos alle merkene. Konsistensene er letter enn noen gang, og noen av dem er nesten vannaktige. Lancôme sin Custom Strobing Drop er virkelig helt nydelig, og kan enten blandes med foundationen din eller direkte på steder i ansiktet du har lyst til å highlighte.

The Ordinary Serum Foundation er vannaktig lett, og kan knapt føles på huden. Den gir i tillegg fuktighet, og derfor blander den seg perfekt inn i huden.

ELSKER de fargede kajalene til Sisley! De gir en nydelig, nedtonet markering av øynene, samtidig som de tilfører det lille ekstra. Fargene er kjempefine,men jeg tror at favorittfargen min akkurat nå er Sparkling Bronze. Kajalen glir som smør og sitter godt på! Leppestiftene er også virkelig nydelige! Finishen er matt uten å være uttørkende!

Guerlain sine glosser ultralette, og selv om leppene har mye farge føles det som om du ikke har noe på. Fargene kan bygges opp slik at leppene blir intense og markerte, eller du kan legge et tynt lag. Det kommer også to transformere som enten gjør leppestiften mer shiny eller matt.

Lakkene er virkelig til å dø for! Se så fine farger!

YSL sin vårlook heter Pop Illusion, og er inspirert av popkunst, lyset på popkonsterter og lyset du kan se i horisonten på en storby. For meg er fargene også litt 70-talls, noe jeg synes er veldig stilig! Min favoritt er lakken Op Art Coral, som jeg tror blir en stor hit denne våren!

Mac har latt Jade Jagger lage januarkolleksjonen. Leppestiften sier egentlig ikke så mye, annet at hun vil at leppene skal være nude. Øyesminken er der i mot rocka med kobberskygge og bred, svart liner laget med kajal og skygge.

Om du trenger litt mer inspirasjon til hva som rører seg innen skjønnhet i 2018 kan du lese mer om hudtrender på min superflinke bloggkollega sin blogg, Skincarebyanki!

Legg igjen et svar