Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Hender Kropp

Tørre hender? Prøv dette trikset her (se før og etter)!

on
2. januar 2018

Det er tiden for å ha tørre hender, og for en måned siden skrev en liten sak som forklarer litt hvorfor du får ekstra tørre hender akkurat nå! Jeg kan ha tørre hender hele året, for om sommeren holder jeg ofte på med sjauing. Jeg vet jo hvordan jeg skal forebygge, altså bruke hansker og smøre ofte, men av og til fungerer det bare ikke.

Heldigvis vet jeg hvordan jeg kan reparere litt også! Gode kremer er selvfølgelig veldig bra, men er huden veldig tørr og ru fungerer selv ikke den beste kremen. Som resten av kroppen og i ansiktet er det en god skrubb som teller, og vanlige kroppsskrubber fungerer helt topp.

Synes du ikke at skrubben tar bra nok, eller at du ikke har skrubb i det hele tatt, kan du blande masse grovt salt eller sukker med olivenolje (evt kroppskrem), og masserer det inn i hendene som om det skulle vært en krem. Du vil garantert få en aha-opplevelse! Kanskje du har glemt hvor myke hendene dine faktisk kan bli!

Les mer om hvorfor hendene blir tørre nå HER!

Etter skrubben er det viktig å bruke håndkrem, ellers vil det ta kort tid før hendene blir tørre igjen. Selv om jeg ikke har hatt så veldig tørre hender akkurat nå, så kan du ut i fra bildene under se stor forskjell på på huden før og etter jeg skrubbet hendene med en kroppsskrubb med påfølgende håndkrem etterpå!

Som du ser så er hudfargen anderledes! Det er fordi skrubbingen setter i gang sirkulasjonen slik at avfallsstoffene dreneres bort. Strukturen i linjer og porer er veldig forfinet, og enkelte steder er linjene nesten visket bort. Kremen når faktisk inn til den friske huden, og blir ikke stoppet av den døde huden som den tørre huden faktisk er!

Førbilder er det til høyre….

Førbildet er til venstre…

Førbildet er til venstre…

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT