Hender,  Kropp

Tørre hender? Prøv dette trikset her (se før og etter)!

Det er tiden for å ha tørre hender, og for en måned siden skrev en liten sak som forklarer litt hvorfor du får ekstra tørre hender akkurat nå! Jeg kan ha tørre hender hele året, for om sommeren holder jeg ofte på med sjauing. Jeg vet jo hvordan jeg skal forebygge, altså bruke hansker og smøre ofte, men av og til fungerer det bare ikke.

Heldigvis vet jeg hvordan jeg kan reparere litt også! Gode kremer er selvfølgelig veldig bra, men er huden veldig tørr og ru fungerer selv ikke den beste kremen. Som resten av kroppen og i ansiktet er det en god skrubb som teller, og vanlige kroppsskrubber fungerer helt topp.

Synes du ikke at skrubben tar bra nok, eller at du ikke har skrubb i det hele tatt, kan du blande masse grovt salt eller sukker med olivenolje (evt kroppskrem), og masserer det inn i hendene som om det skulle vært en krem. Du vil garantert få en aha-opplevelse! Kanskje du har glemt hvor myke hendene dine faktisk kan bli!

Les mer om hvorfor hendene blir tørre nå HER!

Etter skrubben er det viktig å bruke håndkrem, ellers vil det ta kort tid før hendene blir tørre igjen. Selv om jeg ikke har hatt så veldig tørre hender akkurat nå, så kan du ut i fra bildene under se stor forskjell på på huden før og etter jeg skrubbet hendene med en kroppsskrubb med påfølgende håndkrem etterpå!

Som du ser så er hudfargen anderledes! Det er fordi skrubbingen setter i gang sirkulasjonen slik at avfallsstoffene dreneres bort. Strukturen i linjer og porer er veldig forfinet, og enkelte steder er linjene nesten visket bort. Kremen når faktisk inn til den friske huden, og blir ikke stoppet av den døde huden som den tørre huden faktisk er!

Førbilder er det til høyre….

Førbildet er til venstre…

Førbildet er til venstre…

Legg igjen et svar