Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Ansikt Hudpleie

Vakker og ungdommelig sommerhud: Fukt, fukt, fukt!

on
3. juni 2018

Jeg vet ikke om du tenker så veldig mye over hvilken kremer du bruker om vinteren og hvilke du bruker på sommeren. Men for de aller fleste er det faktisk ganske stor forskjell på hva man bør bruke. Akkurat nå er det veldig varmt ute, og da er i alle fall jeg ikke klar for de rike kremene med tykk konsistens.

Men faktisk kan huden bli like tørr på sommeren som på vinteren, og det skyldes både sol, salt, klor, svette og ikke minst aircondition! Huden trenger altså like mye fukt som på vinteren, bare i en helt annen form og konsistens. Lette teksturer, geleer, avkjølende,  vannaktige og med dufter som frisker opp et varmt hode.

For om du vil ha vakker og strålende hud med fin brunfarge – gjennom hele sommeren – er den avhengig å få nok pleie i form av fukt hver dag. Ellers kan brunfargen faktisk få huden se eldre ut fordi den fremhever tørre linjer enda mer. Dessuten får huden et grått skjær av tørr hud, og hvem vil vel ha det?

Her er flere gode alternativer; kremer som du kan bruke på kvelden eller når du skal på jobb, serumer som er fine under solkremen og når du trenger en ekstra fuktboot under den vanlige kremen din.

Sprayene er virkelig helt nydelige å ha med seg som en oppfrisker på stranden, på jobben, på reise, når du føler deg varm (de uten for mye duft er befriende deilige på febervarm hud).

KREMER

 • Dior, Hydra Life, Hydration Rescue, Intense Sorbet Creme
 • Biotherm, Blue Therapy, Red Algae Uplift
 • Clinique, Moisture Surge, 72 Hour Auto-Replenishing Hydrator
 • Rituals, The Ritual of Namasté. Day
 • Rudolph, Moisture Delight, Facial Cream for Thirsty Skin

SERUMER

 • La Roche-Posay, Hyalu B5 Serum
 • Biotherm, Aquasource, Aura Concentrate
 • Me Line, 03 Moist
 • Sisley, Hydra-Global Serum, Anti-Aging Hydration Booster

SPRAYER

 • Core Series, Hylamide, Hydra-Density Mist
 • Declare, Skin Meditation Concentrated Spray
 • La Roche-Posay, Thermal Spring Water
TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT