Tone við Skipá
Norge

Hei! På denne bloggen vil du finne masse tips og triks om alt fra stylingprodukter, sotede øyne for alle øyefasonger, hvordan få bedre hud, hvordan finne den rette parfymen og mye mer. Jeg har lyst til å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

Ansikt Hår Kropp Makeup Sponset

I morgen er det advent!

By on 30. november 2017

Tenk at det er 1. desember i morgen! Altså, drøye tre uker igjen til juleaften! Jeg er veldig glad i julen, men kanskje enda mer i adventstiden. Det er da man finner på hyggelige ting som å gå på julekonsert, forestillinger, baker et par av de sju slagene, kjøper gaver og holder nye og gamle tradisjoner i hevd.

Adventskalender er også en tradisjon her i gården. Jeg hadde derfor lyst til å lage en kalender til dere med noen skjønne overraskelser innen hud, hår, kropp, parfyme og sminke. For å delta må du følge med på instagramkontoen min @beautybytone

Hver dag åpner jeg en ny beauty-adventsluke, og under ser du noen av gavene som gjemmer seg bak lukene fremover.

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT