Ansikt,  Hår,  Hudpleie,  Kropp,  Kroppspleie,  Pleie

Ny start: Det er tid for renselse!

Riktig godt nyttår alle sammen! Da har vi endelig bikket 2017, noe jeg i alle fall har gledet meg til! Jeg liker å tenke på 1. januar med Prøysens ord om blanke ark og fargestifter til. Nå er er det nemlig et helt nytt år med helt nye muligheter, og alle de tingene som ikke gikk helt som de skulle og alle feilen som ble gjort må du bare legge bort.

Det er også rart med det, men så fort nyttårsrakettene er ferdige og sjampanjen drukket opp, så får i alle fall jeg et sterkt behov for å rydde bort, rense opp og strippe ned alt rundt meg.

Jeg har egentlig ingen nyttårsforsetter, men jeg har ritualer! Renselsesritualer! Det vil si at jeg liker å rydde opp i hjemmet mitt, sakene mine, kaoset mitt, sjelen min, kroppen min, huden min og håret mitt.

Derfor synes jeg det er en gyllen anledning til å rydde opp i, eller “detoxe” sminkepunger og toalettvesker nå. Få bort alt det du ikke liker og som er for gammelt. Kommer du virkelig til å bruke den kremen som føles rar på huden? Den foundation som har ligget der i noen år, bruker du den ikke fordi den har helt feil farge og konsistens? Og den leppestiften, herregud, den er jo grell!

Jeg sier bare kast! De bare fyller opp slik at du ikke helt ser hva du faktisk har som du fortsatt kan bruke (sjekk holdbarhetsdatoen). Siden du (mest sannsynlig) oppdager glemte ting sparer du penger, noe som er helt greit etter en forbruksfest i desember!

RENSELSE

Det første jeg gjorde da jeg kom hjem fra nyttårsfeiring på hytta var å virkelig skrubbe meg skikkelig. Få bort 2016, liksom! Kroppen fikk en skikkelig omgang med den velduftende sukkerskrubben fra Rituals og i ansiktet testet jeg ut de superdigge økoproduktene til Evolve – rensen med papaya og goji og glødmasken med kakao!

NÆRING

Men det holder ikke bare med å skrubbe kroppen fri for tørre hudceller som gjør huden matt og trist. Huden trenger massevis av næring og fuktighet også, og etter en real skrubb tar huden til seg serumer og kremer ekstra god.

Håret hadde også blitt litt tørt etter mye feiring og fyring, men oljemasken fra Wella gjorde underverker for både glansen på hårfargen og tørre tupper.

Lover deg at du føler deg veldig mye freshere etter en omgang med skrubb og fukt. Både hud og hår får en helt annen glød, og huden blir myk og glatt. Når produktene lukter godt påvirker det sinnet ditt også slik at du slapper av og føler deg bedre. Det føles definitivt også veldig godt å rense opp i produktene som samler seg på badet, og faktisk få oversikten over hva du har.

Ønsker deg en super start på det nye året!

Legg igjen et svar