Ansikt,  Hår,  Kropp

7 grunner til å ha med travel size på tur!

Uansett hvor du skal i verden trenger du ulike former for toalettsaker! Akkurat nå avslører sosiale medier at høstferien er i gang. Men selv om du kun skal på en jobbtur med en overnatting til Stocholm eller Tromsø trenger du hudpleie, sminke og stylingprodukter.

Som regel tar du bare med deg en liten trillekoffert når du skal på korte turer. Men på grunn av de store toalettsakene må kabinkofferten sjekkes inn. Det har skjedd meg utallige ganger, både fordi jeg er glemsk nok til å ikke skaffe meg småprodukter eller fordi jeg er midt i et spesielt hudpleieprogram.

Bortsett fra at produkter i full størrelse tar mye plass og veier mye (1. grunn) er det flere grunner til at du bør ta med deg småprøver og reisestørrelser når du skal på tur. Her får du seks til!

Dette er en anledning for deg til å teste ut nye produkter! Om du for eksempel er nysgjerrig på en krem, en hel serie eller en foundation kan du spørre etter testere i parfymeriet eller hudpleiesalongen. Noen er gratis, mens andre må du betale en liten sum for.

Du kan aldri se effekten av en krem etter få dager, men du vil merke om du har lyst til å investere i store størrelser eller ei.

Mange merker har faktisk godt utvalg av små størrelser, noe som gir deg sjansen til å fortsette et strikt hudpleieprogram når du må pakke økonomisk plassmessig eller kun får ta med bagasje inn på flyet.

Skulle du ikke få tak i små størrelser av hudproduktene (eller hårprduktene for den saks skyld) kan du kjøpe tomme reiseflasker som du kan fylle med dine favoritter.

Hårproduktene som står i dusjen på hoteller holder som regel ikke mål. Sjampoen er ok, men gjør absolutt ingenting for håret ditt. Balsamen er stort sett ubrukelig, til og med på mitt korte hår. Sjampoen overlever du, men det er uansett veldig lurt å ta med en hårmaske eller en balsam i liten størrelse som gir god pleie til håret mens du er på tur.

Hårpleieprodusenter er best i klassen når det kommer til reisestørrelser! Sikkert ikke uten grunn, for produktene er som regel veldig store. Ofte får du tilbud på pakker med hårprodukter for både pleie og styling i ett!

Dermed kan du få både favorittproduktene dine og nye produkter til testing i en og samme pakke.

Ofte lar jeg være å ta med meg bodylotion når jeg skal bo på hotell. Dessverre angrer jeg så og si hver eneste gang. Jeg synes ofte at bodylotionen lukter rart, men den er også så lett at huden ser like tørr ut etterpå.

Igjen er det smart å ha med favorittkremen i en tester, en reisestørrelse eller at du heller den over i en tom reiseflaske.

Jeg er jo veldig glad i parfymer! Selv om jeg tar med en stor flakong når jeg skal ha med stor koffert, så tar jeg med meg minst en parfymeprøve på en duft jeg ikke har testet før. For når jeg reiser tilbakestiller jeg luktesansen litt. Jeg blir mer mottakelig for andre dufter fordi jeg er i et annet klima med andre lukter enn det jeg omgir meg med i hjemmet mitt.

Parfymen kan til og med forandre seg fra sted til sted, nettopp på grunn av klima og hvilke lukter som dominerer stedene.

På den måten kan jeg oppdage og bli forelsket i en helt ny parfyme. Men jeg kan også oppleve det motsatt, nemlig at jeg overhodet ikke liker duftprøven. Faktisk har det hendt at nettopp på en reise til utlandet så blir jeg plutselig lei parfymen jeg har digget så lenge!

Helt til slutt, det beste! Du kan la produktene bli igjen, helt uten dårlig samvittighet! De er brukt opp eller er nesten tomme. Du har funnet ut om du liker produktene såpass at du ønsker å investere i dem eller at du kanskje ikke likte dem fullt så godt. Du kan dermed velge å kaste prøven eller ta med siste resten hjem slik at du kan bruke produktene et par dager til!

Legg igjen et svar