Tone við Skipá
Norge

Hva kan jeg hjelpe deg med? Jeg skriver blogginnlegg som inspirerer kvinner til å føle seg flottere ved hjelp av dine produkter. Jeg skriver redaksjonelle artikler og hjelper firmaer å bli mer synlige i form av tekst, bilder og konsultasjon. Jeg holder foredrag og er konferansier for firmaet ditt, og jeg arrangerer eventer av ulike slag. Jeg gjør hår, makeup og styling til film og foto, samt pynter brud, holder sminkekurs og bli ny-dager. Noe annet? Spør meg! Jeg ønsker å inspirere deg til å gjøre noen små forandringer og gi deg de beste tipsene som får deg til å føle deg litt vakrere på en helt vanlig hverdag og se «smæsjing» ut på fest.

DENNE BLOGGEN ER PERSONLIGE YTRINGER  FRA BLOGGENS EIER, TONE VID SKIPA. ALL BRUK AV BILDER, TEKST ELLER VIDEO FRA BLOGGEN MÅ AVTALES MED HENNE. ANNONSER OG BETALTE SAMARBEID KAN AVTALES DIREKTE MED TONE VID SKIPA PÅ TONESKIPA@GMAIL.COM ELLER PÅ MOBIL 93245316

Frisyrer Hår

Kort hår, mange muligheter

on
10. oktober 2017

Jeg virkelig trives med å ha kort hår! I perioder har jeg hatt lengre hår, med det har som regel vært for en grunn. Enten fordi jeg har hatt lyst til å sette opp håret da jeg skulle gifte meg eller fordi jeg har hatt en periode der jeg ikke har hatt råd til å gå til frisøren hele tiden.

Jeg savner aldri å kunne sette opp håret mitt, så den eneste bakdelen med å ha kort hår er at jeg må klippe det ganske ofte for å holde frisyren i sjakk.

Selv har jeg har mine triks som forlenger tiden mellom hvert frisørbesøk, og de kan du lese om HER!

Fordelen med å ha kort hår er at det svært sjeldent er noen kriser. Jeg forandrer frisyren min stadig vekk med farge og klipp (ok, ikke så enorme forskjeller lengre), og selv om frisyren er kort kan jeg variere med å ha luggen opp og ned eller i en spenne med en liten flette.

Jeg varierer også med hvilke stylingprodukter jeg bruker, og noen ganger er teksturen blank, andre ganger veldig matt! Her er i alle fall noen av frisyrene jeg har hatt de siste par årene, så kan du se selv hvor store variasjoner det kan være selv om håret er ganske så kort!

TAGS
RELATED POSTS

LEAVE A COMMENT