Frisyrer,  Hår

Kort hår, mange muligheter

Jeg virkelig trives med å ha kort hår! I perioder har jeg hatt lengre hår, med det har som regel vært for en grunn. Enten fordi jeg har hatt lyst til å sette opp håret da jeg skulle gifte meg eller fordi jeg har hatt en periode der jeg ikke har hatt råd til å gå til frisøren hele tiden.

Jeg savner aldri å kunne sette opp håret mitt, så den eneste bakdelen med å ha kort hår er at jeg må klippe det ganske ofte for å holde frisyren i sjakk.

Selv har jeg har mine triks som forlenger tiden mellom hvert frisørbesøk, og de kan du lese om HER!

Fordelen med å ha kort hår er at det svært sjeldent er noen kriser. Jeg forandrer frisyren min stadig vekk med farge og klipp (ok, ikke så enorme forskjeller lengre), og selv om frisyren er kort kan jeg variere med å ha luggen opp og ned eller i en spenne med en liten flette.

Jeg varierer også med hvilke stylingprodukter jeg bruker, og noen ganger er teksturen blank, andre ganger veldig matt! Her er i alle fall noen av frisyrene jeg har hatt de siste par årene, så kan du se selv hvor store variasjoner det kan være selv om håret er ganske så kort!

Legg igjen et svar