Frisyrer,  Hår

5 hårtrender du vil like – og slik får du til volumkrøllene!

Jeg synes hårtrendene for våren er veldig fine, og om jeg hadde hatt lengre hår så skulle jeg gjerne ha gått for flere av dem! Før jul møtte jeg Schwarzkopfs internasjonale hårstylist Armin Morbach som hadde laget fire superfine looks. Han fortalte meg at han blir inspirert av hva han ser på gaten rundt om i verdens storbyer og selvfølgelig sosiale medier!

Det er også slik at kruttet ikke blir  funnet opp på nytt hver eneste gang hårtrendene skal lanseres, og derfor har også han latt seg inspirere av både 60-, 70-, 80- og 90-tallet, men selvfølgelig på en 2017-måte. Heldigvis har både pleien og stylingproduktene forbedret seg siden da, noe som gjør at frisyren både ser mer naturlig ut og holder på formen hele dagen!

FIRE FRISYRER, EN VIDEO OG EN LINK

Denne looken med langt, litt slett hår med bøy nederst er inspirert av 90-tallest powerwoman i drakt og med høye hæler! Klassisk, men allikevel superhot. For meg er 90-tallet tiåret med midtskill, om du passet til det eller ei. Må si at dyp sideskill er langt mer sexy og “powerful”!

På de store visningene for våren klippet frisørene pasjeklipp på flere av modellene rett før de skulle ut på catwalken. Litt sånn at de liksom hadde klippet seg selv! Denne frisyren er litt renere, men med litt paste eller teksturspray får du frisyren litt mer rocka om du ønsker det!

Det tar litt tid å få denne volumiøse og supersexy 80-tallsfrisyren, men den tiden er det jammen verdt om du skal i bryllup eller bare har lyst at frisyren skal vare hele helgen!

Aller først må du føne inn skum i håret! Fukt først håret, ha i skummet og så føner du det tørt – gjerne med en rundbørste! Så krøller du håret med en stor krølltang. Hver krøll setter du fast på klyper slik at de avkjøles i den formen. Spray over håret med hårspray.

Så grer du ut krøllene med en hårbørste, snur året på hodet, rufser og sprayer, og til slutt former du håret slik du vil ha det. Avslutt det hele med litt mer hårspray! Denne frisyren sitter hele dagen – og natten!

Bortsett fra Pixie-frisyren som du kan se her, og som jeg testet for en ukes tid siden, så tror jeg denne 60/70-tallsinpirerte underground-frisyren er min nye favoritt for våren. Den er så enkel å lage, og så er den superfin på halvlangt hår.

Du må selvfølgelig preppe håret først! Føn håret tørt med produkter du har hatt i halvtørt hår før du bruker en syl eller krølltang til å lage to-tre store krøller i front. Når krøllene er kalde børster du dem ut med en stor børste. Voilà!

Legg igjen et svar