Behandlinger,  Kropp,  Tester

Jeg har testet tarmskylling

Det er ikke like ekkelt som du skulle tro, men det er langt fra en behagelig affære. Men jeg må si at effektene var overraskende positive! Du skal definitivt få vite hva jeg synes om å få tarmene skylt, og her legges det ikke noe i mellom!

For ordens skyld, så testet jeg tarmskylling hos Elite Helse, og behandlingen var sponset.

Så hva i all verden er det som skjer når man tar tarmskylling? Rent praktisk så får du dyttet en slange opp i rompa, og rent, lunkent vann skylles inn i tarmene dine. Når du synes at det er nok med vann, slippes vannet ut igjen gjennom den samme slangen, og avføringen føres gjennom noen rør.

Og så skylles tarmene dine igjen og igjen i 35 minutter eller til du ikke klarer prosessen lengre.

Behandleren er hos deg hele tiden, så du slipper å tenke på noe selv. Og du, du gjør altså ikke på deg. Alt er rent og pent, og alt forsvinner i rørene. Deler av røret er gjennomsiktig, og der kan behandleren lese deg som en åpen bok! Avføringen sier nemlig mye om helsen din, og ikke minst hva du spiser! Hjelp!

Du skal gjennom hele 6 behandlinger før tarmene dine med årevisgammel avføring, sopp og plakk er borte.

DETTE SYNES JEG

Det er jo som å ha diaré, og det merkes på hele kroppen! Jeg testet 6 ganger som anbefalt, og for det meste gikk det veldig greit. Det er ikke behagelig, men greit. Men noen ganger følte jeg meg rett og slett syk, akkurat som når du har diaré med litt sånn feberfølelse.

Det er heller ikke spesielt deilig å kjenne på at tarmene dine fylles med vann. Men min søte behandler Karine var veldig beroligende og stødig, og fikk tarmskylling til å virke som det mest naturlige i hele verden.

Sopp, plakk og ikke minst flere år gammel avføring som har festet seg til tarmtottene kan hindre næring fra maten fra å bli tatt opp av kroppen. Det, samt forstoppelse over tid kan også gjøre at kroppen er i ulage.

Det er som klinikksjefen Isabella Bukurie Krasniqi sier det – når tarmene har det bra, har hodet det bra! I følge henne synes det på huden din også, og det skyldes blant annet at mer næring kommer ut til huden, som faktisk er det siste organet som får noe av godsakene fra maten du spiser.

EFFEKT

  • Det jeg merket allerede etter første behandling var at jeg fikk mer ut av treningen. Kroppen fikk rett og slett mer energi fra maten.
  • Jeg ble raskere mett, og jeg følte at kroppen fikk i seg mer næring på mindre mengde!
  • Bevisstgjøring! Du har rett og slett ikke lyst til å dytte i deg sjokolade etter en tarmskylling fordi du vet at det er med på å ”tette igjen” systemet!
  • Magen ble mindre oppblåst!
  • Jeg fikk bedre fordøyelse og har ikke hatt problemer med dobesøk siden!
  • Selv om det ikke var så mye, så gikk jeg litt ned i vekt – mer enn at tarmene ble tømt!
  • Når det kommer til huden, så er jeg usikker på hvordan huden min så ut før og etter.

Så tross ubehag, diaréfølelse og den rare følelsen å skulle bæsj på rør så vil jeg anbefale alle en real tarmskylling!

Legg igjen et svar